Focoasa blondină le-a provocat internauților o adevărată criză de râs! De data aceasta, vedeta se pare că a ales greșit nuanța fondului de ten

Este una dintre cele mai sexy și mai incendiare prezențe feminine din showbiz-ul intern și se bucură de un succes destul de mare pe partea financiară. Duce o viață de lux după cum afișează mereu și iubește să comunice cu fanii săi. Iubește să se fotografieze și să posteze des pe contul ei de Instagram.

De această dată însă, Loredana Chivu a cam făcut-o lată. Vedeta a postat pe Instagram o fotografie cu ea, însă un detaliu a ieșit în evidență. Vedeta se pare că a greșit nuanța fondului de ten, încât cea de pe față nu se potrivește deloc cu tonul pielii ei.

Loredana Chivu, luată la bani mărunți de internauți

Vedeta a postat pe contul ei de Instagram o fotografie destul de controversată. Din dorința de a fi mereu aranjată și mereu la patru ace, Loredana Chivu a cam dat-o în bară cu nuanța fondului de ten.

Internauții nu au putut să treacă cu vederea acest aspect. La scurt timp de la publicare, comentariile au început să apară imediat. Internautele în special au comentat că nuanța fondului de ten este mult prea închisă.

Loredana Chivu nu vrea să mai audă de operațiile estetice

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că Loredana Chivu este adepta operațiile estetice. Din dorința de a deveni și mai frumoasă, vedeta a întâmpinat probleme grave de sănătate, care aproape că i-au pus viața în pericol.

„Problemele prin care am trecut m-au speriat atât de tare încât nu mai vreau să aud nici măcar de operațiile estetice.

colaj substantial

Oricum nu mai am ce să-mi fac! Sunt mulțumită de cum arăt, iar dacă vreau să schimb ceva știu că există și alte metode. Sport, alimentație sănătoasă…

Iar dacă, prin absurd, la un moment dat, aș vrea să-mi fac ceva, mi-aș face în străinătate și nu în România”, a declarat Loredana Chivu, potrivit cancan.ro.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!