Loredana Chivu nu poate să nu atragă atenția. Oriunde merge, toate privirile sunt ațintite asupra ei și devine rapid un subiect picant de discuție. Are o mulțime de urmăritori în mediul online, loc în care unii dintre ei nu se sfiesc să o acuze că a abuzat de operațiile estetice. Așa că a ajuns, din nou, în vizorul internauților care nu au arătat deloc milă de ea nici de această dată. Scânteia care a aprins întreg scandalul a fost o fotografie în care focoasa blndină apare într-un costum de baie.

Loredana Chivu se numără printre cele mai tunate vedete de la noi din țară și e mândră nevoie mare de acest lucru. Toți bărbații întorc capul după formele sale super aetisante, lucrate bine în cabinetul medicului estetician. Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că are cei mai mari sâni din showbiz-ul românesc și pare că diva nu are de gând să spun stop prea curând operațiilor estetice.

O vedem mereu în ținute care mai de care mai atrăgătoare și, pe bună dreptate, are din plin ce arăta lumii. Postează fotografie după fotografie pe Instagram, iar fanii blondinei nu s-au putut abține nici de această dată și au complimentat-o cum au știut ei mai bine. Pe de altă parte, însă, alții nu s-au temut să o critice pe blondină din cauza aspectului său fizic mult prea modificat de medicul estetician.

Loredana Chivu, ținta răutăților pe internet

Direct din Dubai, într-un costum de baie extrem de sexy, Loredana Chivu și-a etalat toate formele apetisante. A stârnit scântei de-a binelea, atât în mediul online, cât și în viața reală. Cum soarele este extrem de puternic în exoticul Dubai, Loredana Chivu s-a cam ars, astfel că pielea ei s-a făcut roșie ca focul, după cum se poate vedea în imaginea cu pricina. Comentariile răutăcioase au venit în număr mare ulterior.

Loredana Chivu, din nou ținta răutăților pe internet! Fanii o critică pe Instagram: ”Doamne, nu știi să-ți pui limite” / FOTO

”CÂRNAT PRĂJIT 🤦‍♀️🤦‍♀️ ORIBIL/ Doamne ferește, dezgustător!/ Vezi ca te-ai rusinat pe sâni 🥺/ Doamne.. cand nu stii sa îți pui limite../ Naspa…😢/ Dacă bag un ac in asta se sparge/ Ce te-ai rusinat de la gat in jos”, sunt câteva dintre reacțiile dure ale celor din mediul online.