Loredana Chivu a împlinit vârsta de 31 de ani și și-a sărbătorit ziua în propriul stil caracteristic! Cum altfel o putea face dacă nu cu formele sale apetisante la vedere? Așa cum o știm de vreme bună, fără nicio urmă de inhibiție, blondina și-a expus formele bine proproționate așa cum știe ea cel mai bine.

Loredana Chivu și-a făcut debutul în anul 2021 într-un mod ”glorios”, așa cum ne-a și obișnuit, de altfel. A devenit mai înțeleaptă cu un an, așa că blodina a făcut și o ședință foto pe cinste, spre bucuria tuturor admiratoilor ei din mediul online.

Când vine vorba despre senzualitate, blondina ocupă locul fruntaș. Loredana nu a ținut cont de nicio regulă. ”Obraznică” din fire, și de această dată a întrecut pragul permis al… senzualității. Are și cu ce, pentru că diva noastră nu degeaba s-a tunat din cap până în picioare!

Trebuie să recunoaștem că medicul estetician a făcut o treabă minunată, însă cum frumusețea se întreține cu greu, Loredana Chivu frecventează sala de fitness și are foarte mare grijă la ce alimente consumă.

Loredana Chivu, surpriză de proporții pentru fanii

A împlinit de curând vârsta de 31 de ani, însă trupul ei este lipsit de imperfecțiuni! Cu ocazia acestui eveniment foarte important din viața sa, blondina ”și-a cinstit” fanii așa cum se cuvine, cu niște imagini super fierbinți, care au pus pe jar orice bărbat.

Loredana Chivu, cea mai obraznică vedetă! Imagini de infarct cu blondina fără haine / FOTO

Având pe ea doar o cămașă albă, aranjată într-un mod neglijent și extrem de sexy, Loredana și-a lăsat la vedere picioarele lungi și tonifiate și bustul super tunat. Bineînțeles, postura este una cât se poate de provocatoare. Zonele sale intime fiind acoperite doar ”în trecere”, iar fanii au putut admira formele în toată splendoarea lor.

Decorul a fost și el unul pe măsură. Înconjurată numai de baloane aurii, argintii și roșii, diva stă așezată pe jos într-o poziție care lasă la vedere cât mai mult.