Loredana Chivu este cunoscută de toată lumea. Nu mai este niciun secret faptul că este tunată din cap până în picioare. Mai mult, are și cel mai dotat bust dintre toate divele noastre. De când a pășit în lumea mondenă, blondina a intrat, cu sau fără voia ei, în mai multe scandaluri și certuri cu diferite persoane celebre de la noi.

Este recunoscută ca o femeie puternică, mereu cu vorbele la ea și care știe ce vrea de la viață, însă nu a fost așa dintotdeauna. Puțini sunt cei care știu ce studii are vedeta.

Se pare că blondina a urmat liceul economic, după care s-a înscris la Facultatea de Drept in Sibiu. Nu a finalizat cursurile universitare, iar acest lucru o întristează acum, privind în urmă. Loredana Chivu mai mărturisește faptul că o să-și îndemne copiii să fie mult mai focusați pe studii decât a fost ea și să învețe la timp.

„Am făcut un liceu economic. Am început Facultatea de Drept, la Sibiu. N-am terminat-o, deci nu pot să mă laud cu ea. Acum regret că nu m-am ţinut mai mult de şcoală, dar asta e. O să-i îndemn pe copiii mei să înveţe”, a declarat Loredana Chivu.

Loredana Chivu, regina operațiilor estetice

Știm cu toții faptul că, la începutul carierei sale, Loredana Chivu nu avea un corp cu prea multe forme. Acest lucru s-a schimbat între timp. Vedeta a pus piciorul în prag și, de la prima vizită în cabinetul medicului estetician, a promis că va mai reveni cât de curând. Și așa a fost!

După prima operație estetică pe care și-a făcut-o la nivelul bustului, Loredana Chivu a ajuns să fie tunată din cap până în picioare.

Loredana Chivu, ce studii are, de fapt! ”Acum regret”

Poate fi considerată una dintre cele mai apetisante femei din lumea mondenă la ora actuală. Mai mult decât atât, fosta asistentă TV a avut un ”moft” la un moment dat pe care și l-a și îndeplinit între timp, ghiciți unde. Da, tot în cabinetul medicului estetician.

Zis și făcut! Așa că acum Loredana Chivu este posesoarea celui mai mare bust din România și este mândră nevoie mare de trupul ei în momentul de față.