Loredana Chivu a făcut ravagii din nou! Pare că nu se mi cumințește deloc și vrea să dea mințile bărbaților peste cap. Odată cu venirea verii, și diva a decis să-și scoată hainele și să adopte o ținută demnă de temperaturile ridicate. Diva și-a pus în evidenț formele, că doar nu s-a tunat degeaba!

Loredana Chivu face ravagii oriunde merge cu aparițiile ei de șoc. Se fotografiază în cele mai incendiare ipostaze. Fie că vine vorba de vară sau iarnă, vedeta renunță la haine fără nicio inhibiție. Cu fiecare ocazie care-i iese în cale, vedeta optează pentru cele mai mulate haine pentru a-i ieși în evidență formele bine conturate. Loredana Chivu nu se sfiește să-și arate cât mai mult sânii siliconați sau fundul bombat, așa că de fiecare dată pune la ”muncă” imaginiația bărbaților când o vâd în mediul online.

Loredana Chivu a încins mințile bărbaților din nou

Loredana Chivu nu-și neglijează deloc fanii. Diva le dă de fiecare dată motive să o admire și să o complimenteze. Fanii au cele mai diverse reacții. Marea majoritate o apreciază pe vedetă pentru felul în care arată și pentru curajul ei de a se fotografia în cele mai incendiare ipostaze. Numărul de like-uri este dovada vie că ceea ce face Loredana Chivu este foarte bine.

În ciuda faptului că are și foarte mulți hateri care o critică din cauza faptului că a exagerat cu operațiile estetice, Loredana Chivu nu apleacă deloc urechea la astfel de răutăți. Mai mult decât atât, fie că se află în România, fie că este plecată în vacanțe care mai de care mai exotice, diva nu ezită să-și arate formele foarte bine lucrate în cabinetul medicului estetician.

Loredana Chivu are un corp de zeiță! Cea mai sexy fotografie a ei!
Loredana Chivu are un corp de zeiță! Cea mai sexy fotografie a ei!

„💜Nicio fată obișnuită💜💣”, a scris Loredanda în dreptul imaginii de senzație, iar noi o credem pe cuvânt, căci nu oricine are așa trup.

„💣💣💣Bombitza mea superbăăăă🔥🔥🔥 te iube / Wow 🔝🔝🔝 / Superbă 😍 / Atât de frumoasă ❤️/ Ești bună rău / Trup perfect, păr perfect! Fată perfectă! 💖😍 / Bunăciune ❤️ / Superb fund ai, frumoaso. Ești bună💕”, sunt doar unele dintre comentariile admiratorilor.