Medicii i-au spus Loredanei Chivu că suferă de prediabet. În curând, fosta asistentă tv va fi supusă unei operații de liposucție. Din cauza afecțiunii cu care se confruntă, Loredana s-a ales cu câteva kilograme în plus.

În momentul de față, Loredana Chivu ține un tratament, însă se pare că rezultatele acestuia nu dau rezultatele dorite. Prin urmare, Loredana Chivu trebuie să ajungă la bisturiu. 

„Trebuie să fac această intervenție…..”

Sursa: Social media 

„Urmează să fac o operație. O să-mi fac o liposucție, pentru că am suferit, ca să spun așa. Nu e o boală, e o afecțiune, un fel de pre-diabet, ca să explic pe înțelesul tuturor. Se manifestă prin faptul că te îngrași în primul rând, iar, ca să slăbești, trebuie să ții un regim foarte strict pe care eu îl țin, dar nu dă rezultate. Așadar, trebuie să fac această intervenție a declarat Loreana Chivu la Antena Stars.

Loredana Chivu, o împătimită a operațiilor estetice

În prezent, Loredana se laudă cu noile sale „achiziții”. De curând, fosta asistentă a lui Capatos și-a pus silicoane și și-a mai făcut o liposucție. Loredana este mulțumită că are un abdomen plat, o talie de viespe, un bust generos și cel mai frumos fund de la noi din țară.

Aceasta recunoaște că toate intervențiile și le-a făcut strict pentru ea, nicidecum pentru a atrage atenția unui bărbat. Deși mulți au contestat-o pentru intervențiile sale, Loredana se declară mulțumită de felul în care arată.

Mi-am pus alte silicoane și mi-am făcut și o liposucţie. Acum am un abdomen plat, o talie de viespe, sâni mari și pot spune că am și cel mai frumos fund de la noi din țară. Tot ce mi-am făcut mi-am făcut pentru mine, să mă simt eu împlinită. Nu am făcut pentru vreun iubit sau pentru cineva anume. Pur și simplu, asta mi-am dorit.” a mai spus Loredana Chivu.