Artista a făcut ce era mai bine pentru sănătatea sa.

Lora a reușit să atragă din nou atenția asupra sa, după ce în urmă cu câteva zile a făcut o serie de declarații bombă despre Doinița Oancea. Internetul a explodat, când artista a afirmat că nu a fost niciodată prietenă cu fosta parteneră de viață a lui Ionuț Ghenu. Mai mult de atât, a încercat să explice faptul că nu i-a furat iubitul actriței, deoarece ei aproape că nu își mai vorbeau, când au început să se apropie din ce în ce mai mult.

Lora, mândră de reușita sa

După toate acestea, cunoscuta artistă a făcut o serie de dezvăluiri chiar pe contul ei de Instagram, prin intermediul cărora a dat o veste de zile mari. Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că blondina a reușit, în sfârșit, să se lase de fumat și este deja a treia lună în care nu a mai pus țigara în gură.

„Am intrat în a 3-a lună de când nu mai fumez. Mulțumesc celor care m-au suportat și mă suportă. Înainte să începi cu „vai eu am reuşit singur/ă”, aminteşte-ți că eu nu sunt tu”, a transmis Lora.

Lora, veste de zile mari pe Internet! Fanii au rămas cu gura căscată: „Am intrat în a 3-a lună de când..."

Imediat după ce a povestit aceste lucruri pe internet, fanii s-au grăbit să o felicite pentru faptul că a reușit să scape de acest viciu. În plus, internauții i-au povestit și ei artistei cum au reușit ei să se lase de fumat sau de cât timp s-a întâmplat asta.

„Bravo,Lora! Felicitări!”, „Bravoo👏👏👏”, „Felicitări!!!!👏”, „Este foarte bine că te-ai lăsat de fumat! Eu în mai 2022 fac 20 de ani de când nu mai fumez”, „Felicitări Lora! Cum ai reușit să te lași de fumat?”, i-au transmis internauții.

Share.