Chiar dacă se află în izolare în Bali de mai mult timp, Lora nu pierde vremea și pregătește o surpriză pentru fanii ei. Aflată departe de casă, arista a pus țara la cale și astfel că a adunat în jurul ei profesioniști care să o ajute să ducă la bun sfârșit proiectul.

Reclamă

Lora va pleca din Bali cu un clip minunat. Acesta va fi realizat cu ajutorul unor oameni profesioniști. Aceștia, de asemenea, se află în aceeași situația precum Lora și iubitul ei, Ghenu. Nu cu mult timp în urmă, Lora  le-a făcut cunoștință fanilor ei de pe rețelele de socializare cu persoanele care o vor ajuta să creeze clipul. În primă instanță, este vorba despre o tânără foarte talentată, așa cum spune Lora, pe nume Elena. Vedeta este profund recunoscătoare că are lângă ea oameni extrem de talentați. Datorită lor proiectul la care visează  va fi dus la bun sfârșit în cel mai profesionist mod.

View this post on Instagram

Românce în Bali 🙌 @elena_ralu

A post shared by LORA (@loraofficial) on

”Bună dimineața! Ea este @elena_ralu şi motivul pentru care eu nu stau degeaba în Bali! Datorită ei am echipă cu care vom face videoclip.. la 10 000 km de casă. Abia aştept să-i cunoaşteți.”, a fost mesajul pe care Lora l-a scris în dreptul fotografiei cu frumoasul model pe nume Elena.

Lora mai postează o fotgrafie cu o altă tânără, care se pare că este răspunzătoare de fotografiile vedetei. De asemenea, a lăsat și un mesaj în dreptul fotografiei cu frumoasa tânără.

”Ea este fotograful responsabil pentru pozele din Bali. După ce că e talentată mai e şi o frumusețe. 🥰 Follow her @xeniaharitonovici”, a scris Lora pe rețelele de socializare.

Când se întoarce acasă?

Se pare că artista și iubitul ei au avut, fără să se gândească vreo clipă, o vacanță prelungită în Bali din cauza pandemiei de coronavirus. Aceasta a mărturisit faptul că urmează să se întoarcă în țară pe data de 9 iunie.

“Am închiriat pentru o lună noua locație, ceea ce minunat. Vreau să vă dau o veste importantă. Exact pe data de 9 iunie este ultima zi de cazare aici, iar fix în acea dată ni s-a confirmat și zborul de întoarcere în România”, a delcarat Lora în cadrul unui interviu, conform cancan.

Lora, surpriză pentru fani! A făcut anunțul din Bali
Lora, surpriză pentru fani! A făcut anunțul din Bali