Lora și iubitul ei trec prin momente grele în Bali, acolo unde sunt blocati din cauza pandemiei de coronavirus. Pe langa faptul ca au probleme cu banii, cei doi au trecut prin clipe de groază din cauza febrei.

Lora și Ionuț Ghenu au parte de clipe dificile în Bali, mai ales acum când au aflat ca autoritățile locale au decis să anuleze zborurile din și spre Indonezia până pe data de 1 iunie. Cei doi au închiriat o vilă alături de alți români, iar de Paste au decis să invite la masă câțiva localnici cu care se înțeleg bine.

„Situația e cam tristă în Bali. Toate hotelurile sunt închise, se plătesc taxele online. I-am invitat la noi să facem un grătar și să mai scoatem copiii din plictiseală, că stau în casă de mai bine de o lună. Avem musafiri azi, s-a umplut casa’, a dezvăluit Lora în vlogul său.

Raluca, una din romancele care locuiesc alaturi de Lora si Ghenu, a fost depistată pozitiv cu febra Dengue, o infecție provocată de un virus care este transmis prin intermediul țânțarilor. Tânăra și iubitul său, Cristi, se află de mai multe luni în Asia, însă în ultimele zile au început să se simtă din ce in ce mai rau și au fost cuprinsi de panica, nestiind daca sunt infectati cu coronavirus.

„Raluca a fost depistată cu febra Dengue. Ne-am îmbolnăvit grav, am ajuns la spital’, a povestit Cristi pe vlogul filmat de Lora la masa de Paste.

Simptomele febrei Dengue sunt febra, durerile de cap, erupțiile cutanate asemănătoare celor care apar în cazul rujeolei și durerile musculare și articulare, iar ambii soti au trecut prin asta, lucru care i-a trimis de urgență la spital.

Raluca și Cristi nu au prezentat simptome de tuse, iar din acest motiv nu au făcut și testul de Covid, dar daca starea lor nu se va ameliora vor fi din nou internati si testati.

sursa: viva.ro

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro