Recent, viața Lorei s-a schimbat destul de mult. În urma unui set complet de analize vedeta a aflat că are unele probleme, la care nu se aștepta. De atunci întreg regimul alimentar al vedetei s-a schimbat complet. Acum, artista este mult mai atentă la ceea ce mănâncă și trebuie să țină totul sub control. Cu ce se confruntă Lora?

În urmă cu ceva timp, Lora a observat că unele alimente îi provoacă o stare de rău și o umflă. Așa că vedeta nu a stat mult pe gânduri și a mers imediat să consulte un medic. După un set complet de analize, aceasta a aflat că este alergică la gluten. Problema nu este una foarte gravă, însă întreg programul alimentar al vedetei a fost schimbat. Acum trebuie să fie mult mai atentă și nu își mai poate satisface unele pofte culinare.

„Mi-am făcut analize. Am zis că se întâmplă ceva. Pentru că la un moment dat, într-o zi nu mâncasem decât niște paste. O dată am învârtit furculița în niște paste. Am luat o singură dată și m-am umflat foarte tare. Atunci mi-am dat seama că este ceva în neregulă cu mine.

Mi-am descoperit alergia la gluten și am renunțat complet. De atunci, pur și simplu m-am dezumflat. Pentru că se pare că eram capitonată ca să zic așa. Cred că ăsta e cel mai potrivit cuvânt. Eram capitonată. Nu era grăsime, era așa pufoasă. Nu cred că se vedea neapărat, dar mă simțeam eu.”, a declarat Lora, potrivit ego.ro.

Lora, probleme de sănătate! Cum ce se confruntă artista. „Mi-am făcut analize. Am zis că se întâmplă ceva…” Instagram

Cum arată meniul Lorei

După ce a descoperit că este alergică la gluten, obiceiurile alimentare ale Lorei s-au schimbat radical. Artista este mult mai atentă acum la ce mănâncă. Deși ar putea să înlocuiască unele din alimentele ce conțin gluten, cu varianta fără, Lora a preferat să renunțe complet la ele.

„Se poate și fără gluten. Dar pentru că este complicat tot timpul să-mi cumpăr pâine fără gluten și chestii fără gluten, am renunțat la ele. Că nu am timp să-mi procur. Așa că practic acum mă hrănesc cu proteină de calitate, cu legume multe, fructe. Eu am început să mănânc fructe. Ceea ce înainte nu făceam.

Beau apă, nu mai beau sucuri, nu beau prostii. Brânzeturile pot avea urme de gluten, dar nu am probleme de genul acesta. Cică sunt și anumite condimente, anumite medicamente care pot avea în compoziție gluten și atunci încerc să fiu atentă. Spun la orice restaurant unde mă duc să aibă grijă că am problema asta. Dacă nu sunt atentă, mă umflu.”, a mai spus Lora.