Pe Lora o cunoaștem ca pe o persoană pozitivă, mereu cu zâmbetul pe buze și foarte energică. Acum duce o viață linștită atât în plan profesional, cât și în ceea ce privește planul amoros. Este o femeie care simte fericirea supremă zi de zi alături de iubitul ei, Ionuț Ghenu, și este recunoascătoare pentru toate momentele pe care le petrec unul alături de celălalt.

Dacă acum este o femeie împlinită din punct de vedere sentimental, trecutul ei nu a fost chiar la fel de roz. Artista a mai avut o relație cu Dan Badea din care a ieșit, se pare, cu multă durere în suflet. Lora a cules numai lucruri rele de pe urma acelei căsnicii, iar acum a venit momentul să vorbească despre cât de traumatizată s-a simțit pe vremea în care partenerul ei de viață era Dan Badea.

Începutul, ca în oricare altă relație de iubire, de altfel, a fost unul numai plin de lapte și miere. Minunea nu a durat pentru totdeauna, se pare, pentru că relația dintre ei a început să se altereze pe zi ce trece mai mult. Din spusele Lorei ne dăm seama de faptul că Dan Badea este cel care a dus relația la sfârșit.

Invitată în cadrul unei emisiuni, Lora a vorbit sincer și deschis despre toată acea perioadă și a povestit care au fost realele motive pentru care cei doi au plecat pe drumuri separate în viață.

Așadar, Lora mărturisește faptul că Dan Badea nu o trata deloc cu respect și, mai mult decât atât, a pus-o chiar, la un moment dat, în situația de a alege între cariera sa și relația cu el. Ș asta nu e tot! Lora vorbește și despre faptul că se ajunsese într-un punct în care nu doar violența verbală era prezentă în relația lor, ci și violența fizică.

Lora nu se mai ferește deloc! A mărturisit care sunt adevăratele motive pentru care s-a despărțit de Dan Badea!

Lora, victima violenței fizice și emoționale

“Regret, nu căsătoria, ci ce am aflat după. S-au făcut nişte afirmaţii cu perdea. Nu am putut să păstrez ce a fost frumos, chiar dacă am încercat. Oamenii au nevoie de cineva pe care să dea vina, să pună degetul! Mă bucur că sunt liniştită acum. (…) E foarte important respectul. Când vine un om la tine şi îţi spune că vrea să fii mama copiilor lui din prima săptămână ceva nu este în regulă”, a declarat cântăreața într-un interviu acordat la “Dincolo de aparenţe” în mai 2017.

“O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ălă, clar ai iubit o proiecţie”, a mai dezvăluit Lora cu multă emoție și durere în voce.

“Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat”, a mai povestit logodnica lui Ionuț Ghenu.