Deși are mai mereu zâmbetul pe buze, Lora are o poveste de viață impresionantă și dureroasă. Vedeta s-a confruntat cu o serie de probleme serioase și cu momente care au pus-o la încercare, dar au și transformat-o în femeia puternică de astăzi. 

Astăzi, 26 ianuarie, este cea mai grea zi din viața artistei, deoarece și-a pierdut mama. Aceasta a plecat la îngeri în urmă cu doi ani, din cauza unei boli crunte, cancerul. De atunci, Lora îi duce deseori dorul.

Ce mesaj emoționant i-a transmis Lora, mama sale

Vedeta s-a luptat mult să o scape pe cea care i-a dat viață din ghearele morții, însă nu a reușit. Aceasta s-a dus la ceruri, lângă tatăl Lorei, lăsând-o pe cântăreața cu un gol imens în suflet.

Lora și-a comemorat astăzi mama printr-o postare foarte emoționantă. Vedeta a pus o fotografie cu ea și mama ei într-o aplicație care „dă viață pozelor”. Astfel, artista a reușit să-i mai vadă o dată zâmbetul femeii.

„2 ani mama..și am atât de multe să îți spun, am atât de multă nevoie tine, de iubirea ta..26 ianuarie, cea mai grea zi din viața mea. 🖤”, a scris Lora în cadrul postării.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LORA (@loraofficial)

Cum și-a amintește Lora pe mama ei

Despre ea spune că era o femeie sensibilă, care după ce și-a pierdut soțul nu s-a mai recăsătorit. Semn că l-a iubit sincer și că iubirea lor este vie, chiar și după trecerea lor în neființă.

„Mama a fost o ființă hipersensibilă. După ce a murit tata, nu și-a mai refăcut viața. L-a iubit foarte mult. Tata a fost medic, chirurg specialist urolog, genul care a intrat cu 10, a terminat cu 10. S-au cunoscut în campus, mama era studentă la Farmacie, amândoi studenți la Iași. Oameni, pe lângă faptul că erau inteligenți, erau și frumoși și talentați, amândoi au avut activități artistice, dar mai mult în vremea liceului, era perioada care era… Nu era vreo industrie în perioada aia”, a povestit artista, în podcastul lui Măruță, acum ceva timp.