Lora este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din țara noastră. În plus, artista duce o viață de vis, despre care unii dintre fanii ei ar spune că este una perfectă, dar nu a fost mereu așa. Au fost momente în viața iubite lui Ionuț Ghenu în care nu a dus-o atât de bine ca în clipa de față și în care nu avea bani suficienți să își facă toate mofturile. Vedetei nu îi este rușine să recunoască faptul că a plecat de jos, ba chiar le-a vorbit sincer admiratorilor săi despre cele mai grele momente din viața sa.

„Mi-am promis că n-o să mai ajung niciodată în situația asta”

Frumoasa prezentatoare reușește să îmbine perfect viața privată cu cea profesională și este un model pentru multe dintre femeile care stau zilnic cu ochii pe ea. Vedeta se bucură să vadă că este o sursă de inspirație pentru ceilalți, o femeie puternică de la care persoanele din jur au ce învăța, dar nu mai ea știe câte a îndurat până a ajunje să se situeze pe lista celor mai iubite vedete de la noi.

Când era doar un copil, familia ei avea probleme financiare, dar la vremea aceea era ceva normal pentru ea. După ce a mai crescut puțin, Lora și-a promis că nu va mai ajunge niciodată în această situație și chiar s-a ținut de cuvânt. Artista are acum foarte mulți bani, își poate ajuta familia, iși permite să își cumpere orice și să meargă în orice vacanță își dorește.

Lora, mărturisiri triste din trecut! Vedeta nu poate uita prin ce a trecut: "Mi-am promis că n-o să mai ajung niciodată în situația asta"

 

 „Mare parte din viața mea, problemele financiare erau o normalitate și mi-am promis că n-o să mai ajung niciodată în situația asta. Nu doar pentru mine, ci și pentru familie și cei dragi. Nu-mi place să arunc cu banii și din acest motiv, sunt atentă la raportul calitate-preț”, a declarat Lora.