Lora, așa cum n-ai mai văzut-o! Artista s-a fotografiat imediat cum a ieșit din duș, având pe ea doar un prosop. Se pare că imaginea a făcut furori pe internet, căci aceasta a primit foarte multe aprecieri și comentarii într-un timp extrem de scurt.

Lora nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi din țară și se mândrește cu o voce care de-a lungul timpului i-a adus foarte multe avantaje pe toate planurile. Poate fi considerat una dintre cele mai sexy și talentate vedete din România, și pe bună dreptate. Vedeta face furori și un show de zile mari oriunde ar merge.

Fanii o apreciază și o susțin în orice moment. Pe lângă faptul că este foarte talentată, Lora este și foarte frumoasă. S-ar putea spune că le are pe toate. Are un corp tras prin inel, formele ei sunt bine conturate la sală, aceasta putând încinge mințile tuturor bărbaților.

Lora, mai sexy ca niciodată

Este adevărat faptul că nu a avut mereu noroc în dragoste, însă de câțiva ani soarele strălucește puternic pe strada ei și din acest punct de vedere. Este o femeie împlinită acum și are succes pe toate planurile.

Lora, imagine super hot imediat cum a ieșit din duș! Fanii au rămas uimiți

Așa s-a întămplat și de această dată. Artista s-a pozat imediat cum a ieșit din duș, pe jumătate goală. Vedeta a scăpat de inhibiții, se pare, și a decis că ar fi bine dacă și-ar delecta fanii cu o imagine pe care numai iubitul ei, Ghenu, a văzut-o până în momentul de față.

Lora a încins internetul instant cu fotografia pe care a postat-o. Fanii divei nu s-au putut abține și au complimentat-o pentru felul în care arată. Aceștia au reacționat la scurt timp după ce artista a postat fotografia pe rețelele de socialziare. Aceasta a primit aproape numai comentarii de laudă, semn că vedeta a făcut o treabă foarte bună.

Altceva!!!!!/ Uauuuuu/ Mama lui de prosop!😂/ 😘Ești superba/ Ești unicată Lora👏/ Bună Lora ești superbă 💓”, au fost o mică parte din comentariile fanilor Lorei.