Lora face ce face și ajunge din nou în gura fanilor.

Faptul că Lora este una dintre cele mai sexy artiste de la noi nu mai este niciun secret. Vedeta are foarte mare atenție la alimentație și la sport și știe că un corp perfect nu se poate obține fără efort. Iubita lui Ghenu este în cea mai bună a ei și, în timp ce unii o apreciază pentru asta, alții aruncă cu vorbe dure la adresa ei.

Lora a fost mereu încrezătoare în sine și nu s-a lăsat doborâtă de criticile celor din jur. De fiecare dată când a avut ocazia, iubita lui Ghenu a semnalizat orice problemă și a tras semnale puternice de alarmă. Recent, aceasta a explicat de ce a renunțat la afișarea numărului de aprecieri pe pagina de Instagram. Fanii au înțeles-o, dar au fost și voci care s-au grăbit să o critice.

Lora a atras antipatia celor din jur

Lora a avut mereu simțul umorului dezvoltat. Totuși, glumele inteligente pe care aceasta le face nu sunt mereu pe placul fanilor. Recent, artista a urcat pe contul de Instagram o imagine în care a vrut să pună accentul pe lungimea părului. Atenția urmăritorilor a fost canalizată în altă parte.

Cei mai atenți la detalii nu au putut să nu observe faptul că în oglindă se reflecta posteriorul lucrat la sala al artistei. Acela a fost elementul perfect care a dat naștere unor întregi dezbateri pe contul de Instagram al Lorei. Așa cum era de așteptat, urmăritorii ei s-au împărțit în două tabere. Pe de o parte, cei care au complimentat-o pentru aspectul fizic și, pe de altă parte, cei care s-au grăbit să o asemene cu Loredana Groza.

„Da, Lora, super! Ai luat-o razna și tu!”, „De fapt, ne arată posteriul generos”, „Parcă ne arăți altceva”, „Te ajută cu ceva maimuțăreala asta?”, „E imposibil de înțeles de ce unele persoane publice simt nevoia să se preteze la a posta o poză de genul. Și, ca să îți fac un compliment, te compar cu Loredana, în speță…”, au fost doar o parte din comentariile primite de Lora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LORA (@loraofficial)

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.