Reclamă
Reclamă

Lora a devenit foarte atentă cu pielea ei și se bucură nespus de mult că, în sfârșit visul ei a devenit realitate. Acum Lora are propriul brand de cosmetice și este mult mai responsabilă cu pielea ei.

În ultima vacanță ea a evitat să stea prea mult expusă la soare pentru că nu vrea să se mai bronzeze. Lora a avut o perioadă foarte aglomerată pentru ca a înlocuit-o pe Adela Popescu la emisiunea „Vorbește lumea” și a avut multe concerte, de aceea a simtiti nevoia de câteva zile de relaxare la mare.

Chiar dacă ea obișnuia să se intoarcă super bronzată din vacanță, de data aceasta nu este la fel. Lora a preferat să nu stea la soare când sunt radiații puternice ci mai bine să savureze un cocktail la umbra. Cântăreața spune că bronzul nu este bun deloc pentru piele. Ea și-a dat seama de acest lucru de îndată ce și-a lansat afacerea cu produse cosmetice.

Lora este foarte implicată în noua ei afacere, fiind ocupata cu testarea cremelor și vrea să se extindă și mai mult cât mai curând. Ea nu se grăbește pentru că vrea să facă lucrurile cât mai bine și să uimească cu produsele ei în primavara anului viitor.

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro