Lora este genul acela de persoană care are mereu zâmbetul pe buze, dar pe care viața a pus-o la încercare în repetate rânduri. Chiar dacă a avut momente în care a simțit că nu mai poate face față situațiilor tensionate din viața ei, iubita lui Ionuț Ghenu s-a ridicat și le-a demonstrat tuturor că este o femeie foarte puternică, pe care nici măcar cele mai rele clipe din viața ei nu reușesc să o doboare. Unul dintre cele mai triste momente pe care le-a trăit a fost acela în care era să își piardă viața, iar un alt a fost când mama sa a decedat.

Artista și-a luat viața în propriile mâini de la o vârstă la care multe persoane nici măcar nu știu ce drum să aleagă. Lora avea doar 21 de ani, când s-a mutat în București și s-a apucat de muncit pentru a-și îndeplini toate visurile. Mutarea ei în capitală a avut loc la scurt timp după ce a avut un accident de mașină grav care i-a pus viața în pericol și din care a crezut că nu mai scapă cu viață.

„M-am mutat la București când aveam 21 de ani”

„M-am mutat la București când aveam 21 de ani, după ce avusesem un accident de mașină grav, în urma căruia era să mor. A fost una din cumpenele alea mari din viață. Atunci am simțit că există Dumnezeu, pentru că uneori mai uităm, dar eu îmi amintesc de fiecare dată când mă întorc acolo. În afară de nasul spart, nu am avut alte probleme grave. Am însă și acum o bucățică de sticlă în bărbie pe care nu vreau să o scot, o las acolo pentru că vreau să-mi amintesc…Eu am fost ok, în schimb, cine a fost în mașină cu mine nu a fost ok”, a declarat vedeta pentru viva.ro.

Cântăreața crede că aceea a fost una dintre cele mai mari cumpene din viața sa și tot acela a fost și momentul în care a realizat că există Dumnezeu. În plus, vedeta a declarat că nu a avut prea mari probleme în urma accidentului, dar ca mai are și acum o bucățică de sticlă în bărbie, pe care nu vrea să o scoată. Vrea să își amintească mereu de acel moment, care a schimbat-o în totalitate și totodată acela în care a început să se formeze ca om și ca artist.

Lora, clipe cumplite după ce a fost la un pas de moarte în urma unui accident de mașină: ”Era să mor”

„A fost momentul în care am crezut că îmi vor crește mustăți în studio și că nu voi mai păși pe scenă pentru că problemele pe care le-am avut în urma acestui accident au fost nu numai de natură fizică, ci și psihologică. Partea bună este că așa am început să compun și mi-am dezvoltat această latură, despre care nu știam că există, și am început să compun și pentru alții, dar mă obișnuisem cu ideea că eu nu voi mai fi vreodată pe scenă. E greu ca deodată să nu mai fii frumușică, dar te obligă să-ți dezvolți aptitudini, iar când am reparat totul și pe plan psihic și fizic, am rămas cu aptitudinile”, a mai zis Lora.