Lora și-a lăsat fanii fără glas. Blondina a incins internetul, dar nu se astepta la ce a urmat. Cântăreața a facut ce a facut si a lasat la vedere ceva ce doar Ghenu vede in asternuturi. Detaliu a fost remarcat imediat de internauti, care au inceput sa o critice. Si nu au fost deloc blanzi. Artista si-a pus mainile in cap atunci cand a citit comentariile de la postare.

Frumoasa artista a publicat un videoclip pe retelele de socializare. Aceasta s-a filmat in Bali, prezentandu-si crema pe care o produce. Imbracata intr-o rochie luna, vaporoasa si de-a dreptul superba, Lora a omis un detaliu. Slitul rochitei! Asadar, la un vant mai puternic, aceasta s-a dat putin intr-o parte si a lasat sa se vada mai mult decat trebuia. Internautii care o urmareau in acel moment au bagat mana in foc ca artista nu purta lenjerie intima.

Ipostaza in care a fost zărită Lora, a aprins imaginatia fanilor de sex masculin. Acestia au admirat peisajul, insa s-au gasit multi care sa o traga la raspundere pe frumoasa artista. Internautii au acuzat-o pe cantareata de lipsa de respect și de faptul ca nu este atenta la ce vrea sa arate in mediul online.

”Mi se pare mie sau nu are chiloți si bate vântul se vede …. :))))/ Trage o pereche de chiloti/ Ti se vede p@#$%^$/ Mi se pare chiar lipsa de respect sa ne apari in p@#$% goală/ Felicitari! Ai reusit! Se vede bine :-)/ Lora, mulțumim ca vedem ce nu vede nici soarele”, sunt doar cateva dintre comentarii.

Lora a uitat de lenjerie? Imaginea care i-a aprins pe fani:

Lora, blocata în Bali!

Artista si iubitul ei se afla in Bali de la inceputul pandemiei de coronavirus. Lora a incercat de mai multe ori sa se intoarca in tara, insa zborurile au fost de fiecare data anulate. Cântareata spera sa se poata intoarce in Romania la inceputul lunii iulie, insa a ramas din nou fara transport. Asadar, plecarea ei a fost amanata din nou pentru 20 iulie. Blondina spera ca de data aceasta sa poata sa se intoarca in tara.