Lora este una dintre artistele veterane de la noi. Iubita lui Ghenu a știut cum să gestioneze fiecare situație;  indiferent de cât de mult s-a schimbat trendul, aceasta a știu să fie mereu pe val. Lora și-a testat relația cu Ionuț Ghenu, dar abia acum a vorbit despre rolul Doiniței Oancea în toată povestea.

Lora, replici acide la adresa Doiniței Oancea

Lora a trăit mult timp cu eticheta de persoană care i-a furat iubitul celei mai bune prietene. Doinița Oancea nu a făcut nimic altceva decât să accentueze ideea că Lora i l-a suflat pe Ghenu și că s-a folosit de etapa grea prin care trecea pentru a-l impresiona. Lora și Ghenu sunt unul dintre cele mai solide cupluri de la noi, iar după testul de la Asia Express, clar nu îi mai poate despărți nimeni. Acum, invitată în podcastul lui Măruță, Lora a decis să pună punctul pe ”i” și să explice care a fost, de fapt, relația dintre ea și Doinița Oancea.

”Eu nu aveam cum să mă apăr. Că eram la Antena 1, dar eram atacată la Kanal D. Fiecare reacționează la durere. Mi-am păstrat cât de cât creierii și nu am început să scot eu armele. M-am mai întâlnit cu ea la vreo două evenimente. Nu vorbim dacă ne vedem. E foarte greu.” a început Lora. (…) ”Dacă mâine Ionuț se îndrăgostește de o prietenă de-ale mele, eu niciodată nu o să fiu omul care să lovească în cineva care s-a îndrăgostit de altcineva. Nu, ea nu a fost prietena mea. Când ea a spus că nu am fost prietenele cele mai bune a fost prea târziu, când deja răul a fost făcut”, a spus Lora.

”Eu atunci eram divorţată. Într-adevăr, e o chestie acolo, care încă mă deranjează. Simt că mi s-a făcut o super mare nedreptate, că oamenii se întâlnesc, se înţeleg, se despart, o iau de la capăt cu alte persoane şi că asta este fix treaba lor.Oamenii trebuie să înţeleagă că cine plânge primul, are dreptate. Dacă plângi la televizor şi plângi primul, ai dreptate. Am o relație senzațională cu Ionuț. Nimic nu se construiește pe înșelătorie”, a continuat Lora.