Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de ani buni și pare că sunt făcuți unul pentru celălalt. Se iubesc la nebunie de aproximativ 5 ani, însă fanii se întreabă care este motivul pentru care cei doi încă nu au ajuns în fața altarului până acum.

Admiratorii cuplului așteaptă cu nerăbdare clipa în care vor face pasul cel mare, dar cei doi amână acest lucru. Lora a vorbit despre acest subiect controversat și a explicat tuturor de ce nu grăbesc lucrurile.

De ce nu a au ajuns Lora și Ionuț Ghenu la altar până acum?

Cu toate că se iubesc pe zi ce trece mai mult, cei doi nu au în plan să aducă pe lume un copil. Artista este de părere că nu este necesar să programeze sau s forțeze lucrurile și că ele trebuie să vină în mod natural în viața ei.

Mai mult decât atât, Lora a mărturisit că, în acest moment, pune pe primul loc cariera.

„Ăsta cred că e cel mai mare defect al meu, încep să îl simt ca pe un defect, că pun cariera pe primul loc. Cred, cumva, că asta ar fi ordinea firească a lucrurilor. Să faci o casă într-un anumit fel, să fie totul pregătit perfect și după aceea să vină copilul”. Dar vorbesc cu foarte multe femei care îmi spun să nu mai fac asta, (pentru că) nu are sens. Vin toate când trebuie să vină, nu trebuie să mai amân formarea unei familii”, a spus artista.

Lora a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit nici acum cu Ionuț Ghenu! „E cel mai mare defect al meu”
Social media

Acum ceva vreme, Lora a declarat că se gândea să devină soție u acte în regulă, însă planurile sale au fost date peste cap de venirea pandemiei.

„Pașii se tot fac. Zilnic facem pași spre o relație mult mai frumoasa. Suntem ca cei mai buni prieteni, ne iubim enorm, însă pandemia a amânat tot ce ne-am planificat. Urmează cu siguranță, însă mai durează.”, a mărturisit Lora.