Reclamă
Reclamă

Clipe de coșmar pentru 120 de pasageri, care se întorceau din vacanța petrecută la mare. Locomotiva trenului care îi ducea de la Mangalia la Oradea a luat foc în mers, cu doar câteva zeci de minute înainte să ajungă la destinație.

George Pleșca – șef ISU Arad: „Incendiul se manifesta cu o degajare mare de fum, locomotiva nu a putut fi decuplată de la vagoane. Din primele informații, s-au autoevacuat sau au fost evacuate de pompieri aproximativ 120 de persoane. Tot din informațiile preliminare este vorba despre un tren care făcea legătura între Oradea și Mangalia.”

Trenul a fost oprit de urgență în câmp, iar pasagerii au fost nevoiți să aștepte mai bine de trei ore la temperaturi ridicate până când o altă locomotivă a fost trimisă special pentru a prelua trenul și a-l duce spre Oradea.

Reclamă

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro