Dorian Popa și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe.

„După muncă și răsplată”, asta este deviza după care merge Dorian Popa. Vloggerul muncește în fiecare zi din an, dar merită din plin fiecare efort. Acum, la început de an, „domnul Hâtz” s-a răsfățat pe măsură cu mașina visurilor lui.

Dorian Popa este unul dintre cei mai de succes vloggeri de la noi din țară. De ani de zile este prezent în fața fanilor și pare că nu mai obosește deloc. Munca zilnică, ambiția și milioanele de vizualizări l-au ajutat să își îndeplinească una dintre cele mai mari dorințe. Și anume, aceea de a conduce un Lamborghini.

Dorian nu s-a lăsat până nu și-a transformat cea mai mare dorință în realitate. Vloggerul și-a anunțat fanii încă de anul trecut că anul acesta va avea parte de o livrare specială și s-a ținut de cuvânt. Azi, Dorian a primit Lamborghiniul pe care și l-a dorit atât de mult. Vizibil emoționat, artistul a vrut să își filmeze prima reacție de față cu fanii din online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian)

Dorian Popa are mulți ași în mânecă

Anul acesta, artistul are de gând să bifeze o cifră de afaceri și mai mare decât cea de anul trecut. Dorian Popa a început să își cultive pasiunea pentru imobiliare, pasiune care s-a demonstrat a fi una dintre cele mai profitabile. Hâtz Residence a fost unul dintre cele mai vânate cartiere rezidențiale. Însă, nu oricine a avut posibilitatea de a cumpăra o casă lângă Dorian.

Vloggerul a spus din prima că va ține cont de anumite criterii atunci când își va alege clienții. Spre deosebire de alte cartiere, locuințele din Hâtz Residence nu au fost niciodată listate public. Dorian a dat sfoară-n țară, dar doar printre prietenii lui.

De asemenea, cei care s-au aventurat să cumpere case, au trebuit să respecte anumite condiții. De exemplu, nimeni nu are voie să schimbe culoarea caselor și nici să construiască dependințe.

Livrare specială pentru Dorian Popa. Vloggerul a primit Lamborghiniul mult dorit
Instagram
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.