Liviu Vârciu este un părinte foarte fericit. Iubita lui, Anda Călin, în vârstă de 30 de ani, i-a oferit acestuia un băiețel. Această veste a fost întâmpinată cu mare bucurie de către artist și frumoasa lui iubită.

Vedeta, Liviu Vârciu, nu este la primul copil, căci mai are două fete. De data aceasta soarta l-a făcut tătic de băiețel, iar acest lucru este minunat.  În anul 2017, Anda Călin a născut o fetiță, iar cu două luni în urmă a venit pe lume și a treia minune din viața lor!

Liviu Vârciu are două fete, Anastasia din actuala căsnicie și pe Carmina din căsnicia cu Ami Teiceanu. Fiica lui Liviu Vârciu a mărturisit în trecut într-un interviu  că relația dintre ea și tatăl ei nu este una la care s-ar fi așteptat publicul.

La acea vreme Carmina mărturisea faptul că relația dintre ea și tatăl ei nu e chiar lapte și miere . A mer chiar atât de departe încât a afirmat că artistul o tratează cu indiferență și răceală.

Liviu Vârciu demonstrează că e un tată model

Liviu Vârciu un tătic mândru! Artistul are primul său băiat și îi oferă toată afecțiunea sa

Contrar declarațiilor Carminei, Liviu este un tată foarte atent cu copii lui, iar acest lucru este confirmat de sursele apropiate artistului care ne mărturisesc următorul lucru:

„Este fericit că este tată de băiat, însă momentan nu petrece foarte timp cu el, pentru că micuțul doarme și mănâncă, iar Liviu poate să își vadă de proiectele sale în televiziune și ce mai face el. Însă seara doar el îi face baie micuțului și au timpul lor petrecut împreună. Îi mai place să-l plimbe cu căruciorul”.

De asemenea, aceeași sursă îl descrie pe Liviu ca pe un tată grijului, dar și foarte atent cu copii lui. Relația cu Anda Călin a început încă din 2016, iar în prezent aceștia se afișează ca fiind un cuplu model.

Liviu Vărciu se află într-o perioadă aglomerată a carierei sale, căci se ocupă cu filmările pentru emisiunea cu Marin Barbu și Andrei Ștefănescu.