Liviu Vârciu e în cumea fericirii după ce iubita lui i-a mai adus pe lume un baiatel. Artistul se poate consideră acum un tată împlinit, având în vedere că are două fete și un băiețel. Liviu și Anda Călin au avut o relație tumultoasă de-a lungul timpului.

Reclamă

Liviu Vârciu, tată de băiat

Liviu Vârciu a devenit și tată de băiat după ce a afirmat de multe ori în show-urile la care a participat că își dorește acest lucru. Iubita lui a născut în mare secret un băiețel care le întregește familia. Cuplul și-a dorit că acest moment important din viață lor să rămână în intimitate. În acest sens nici nu au dorit să ofere multe detalii legate de relația și sarcina Andei. Surse din anturajul lor declarau însă la începutul anului.

Reclamă

  ”Anda este foarte fericită că va deveni mamă din nou şi, momentan, nu şi-ar fi dorit că vestea să se afle. Este că un cadou pentru Liviu care este fericit că va deveni tată pentru a treia oară. La prima ecografie, se pare că va fi băiat. Pentru ea nu contează dacă va fi fată sau băiat, ci să fie sănătos copilul.” a menționat sursă citată.

Liviu varciu, tata pentru a treia oara

Liviu Vârciu are o față de 18 ani, carmina, din relația cu Ami Teiceanu (40 de ani). Artistul a mărturisit că are o relație extrem de apropiată cu fiica lui de care e extrem de mândru. Liviu a declarat de multe ori că este mulțumit de modul în Ami a crescut-o și educat-o pe fiica lor. Vedetă și anda Călin mai au o fetiță în vârstă de 3 ani, pe nume Anastasia Maria. Viață lui Liviu Varciu pare că s-a așezat extrem de mult în ultimii ani. Această a avut un trecut tumultos cu fosta lui soție, Adelina Pestritu, după care a menționat mereu că a suferit mult. Acum amândoi și-au refăcut viețile și au familii împlinite.