Liviu Vârciu și frumoasa Jojo au avut o relație de iubire acum ceva timp și nu mult mai era până să-și unească destinele prin căsătorie. Nu a fost să fie, se pare. Acum, însă, ei se reîntâlnesc, pentu că vor participa în cadrul unui show extrem de cunoscut. Despre ce să fie vorba?

Reclamă

În urmă cu 20 de ani, iubirea dintre Liviu Vârciu și Jojo plutea în aer. Uite că a venit momentul ca drumurile celor doi se intersectează din nou, într-o formă sau alta. Aceștia vor fi colegi la show-ul ”Te cunosc de undeva”. Deja au început pregătirile pentru un nou sezon care promite foarte multe surprize de proporții. Vor lua parte la această nouă ediție a emsiunii vedete cu nume sonore din lumea mondenă.

Reclamă

Despre cine să fie vorba de această dată?

Vor putea fi văzute vedete precum Ami, Adda, Monica Anghel sau Marcel Pavel. Ce-a de-a doua fiică a lui Liviu Vârciu a avenit pe lume în anul 2017. Pe micuță o cheamă Anastasia Maria. Nu este prima fiică a artistului, căci acesta o mai are pe Carmina. Fiica cea mare a rezultat din iubirea dintre el și Ami Teiceanu.

Relația cu actuala soție nu a fost una constantă. Aceștia au avut un moment de rătăcire în anul 2018 când s-au despărțit. Lucurile au revenit la normal în anul 2019, se pare, conform cancan.