Liviu Vârciu este un bărbat împlinit acum din toate punctele de vedere. Fanii îl iubesc pentru felul lui de-a fi și reușește, de fiecare dată, să aducă zâmbetele pe buzele telespectatorilor. Acesta împărtășește cu fanii lui ce i se întâmplă și nu ezită să vorbească și atunci când are o supărare pe suflet.

Recent prezentatorul TV s-a arătat extrem de deranjat de un tonomat cu sucuri naturale. Artistul le-a povestit totul fanilor lui de pe rețelele de socializare.

Liviu Vârciu adus în pragul disperării de un tonomat

Liviu Vârciu a fost de curând la o plimbare cu partenera lui, Anda Călin prin mall. Aceștia au făcut cîteva cumpărături, iar la finalul lor s-au oprit pentru un fresh de portocale. Vedeta de la Antena 1 s-a enervat la culme, după ce a introdus mai multe bancnote de 10 lei și nu a primit sucul dorit.

Se pare că tonomatul a fost un test pentru răbdarea și banii lui Liviu Vârciu. Acesta încasa banii, dar nu le oferea sucul înapoi. După mai multe repetări, Liviu Vâeciu și-a pierdut răbdarea, așa că a filmat ce i se întâmplă ca dovadă pentru fani.

„Mai încerc o dată. Să vă ferească Dumnezeu… să nu vorbesc urât, apăs butonul. Să vă ferească Dumnezeu, că-l sparg aici, în magazin. Îl sparg, îl sparg! Stai să vedem dacă îmi dă mie, după aia mai vrei tu”, a spus Liviu Vârciu.

Într-un final, tonomatul a funcționat, iar actorul a primit fresh-ul de portocale. Partenera lui, Anda Călin, a dorit și ea să își încerce norocul.

„Poate își ia a mea țeapă. Ha ha ha!”, a reacționat artistul.

Liviu Vârciu și-a luat țeapă într-un mall din Capitală! Ce au pățit acesta și partenera lui. „Să vă ferească Dumnezeu…”
Instagram

Liviu Vârciu este foarte împlinit alături de Anda Călin

Anda Călin este răsfățată de prezentator din ce în ce mai mult. Și este și firesc, ținând cont de faptul că bruneta a îndeplinit cea mai mare dorință a lui. L-a facut pe Liviu Vârciu tată de băiat.

Toată lumea îl știe pe Liviu Vârciu ca fiind un om pus mereu pe glume, dar iată că prezentatorul Tv poate fi și altfel, iar asta știe doar Anda Călin. Cei doi sunt împreună de 5 ani și se pare că sunt extrem de fericiți. De când i-a dăruit doi copii, Liviu pare mai îndrăgostit ca niciodată de bruneta din viața lui, iar asta îl transformă într-un romantic incurabil.