Liviu Vârciu nu trece prin cea mai bună perioadă a sa. Prezentatorul de la ”Prețul cel mai bun” a fost infectat mai demult cu Covid. Acum, acesta se confruntă cu alte probleme de sănătate cauzate tot de Covid. Vizibil afectat și nu tocmai în starea cea mai bună, Vârciu a tras un semnal de alarmă pentru toți.

Liviu Vârciu a apelat din nou la medici

Liviu Vârciu și-a obișnuit fanii cu voie bună și cu glume. În ultima vreme, din păcate, acesta se confruntă cu o serie de probleme care îi afectează sănătatea. Colegul lui Andrei Ștefănescu a fost depistat acum ceva timp cu Covid și părea că s-a vindecat. Ei bine, boala a lăsat semne serioase asupra stării lui de sănătate, iar acum a ajuns din nou pe mâna medicilor.

Liviu nu se mai simțea deloc bine și, oricât de mult a încercat să neglijeze asta, verdictul a fost clar. Chiar dacă a avut o formă ușoară a virusului, Liviu Vârciu le-a transmis fanilor să aibă grijă de ei și să trateze totul cu seriozitate. Cei care îl urmăresc pe simpaticul prezentator au fost îngrijorați să îl vadă din nou cu medicii pe lângă el. Liviu s-a simțit dator să îi liniștească, așa că le-a transmis tuturor un mesaj cât se poate de sincer.

”Această boală m-a distrus pe interior, nu glumă. Am avut o formă mai uşoară de Covid. Chiar şi aşa, analizele mi-au ieşit rău. Și când am fost depistat pozitiv şi acum. Nu am avut gust şi miros. Acum ficatul e praf şi am rămas cu o pată pe plămâni. Plus că obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează. Eu am luat doar niște vitamine și mi-am făcut niște injecții în burtă. Trebuie făcute neapărat pentru că boala asta îți îngroașă sângele. Mie nu mi-a crescut barba două săptămâni.”, povestea Liviu Vârciu în trecut pentru Impact.ro.