Liviu Vârciu face ce face și trebuie să dea bani! După ce a fost nevoit sa amane lansare filmului din pricina restrictilor, acum are alti bani de dat. Barbatul spera sa dea lovitura cu primul lui film si sa aiba incasari enorme. Lucru care nu este imposibil, tinand cont ce succes au avut ultimele filme romanesti lansate. Dupa ce si-a bagat toti banii in productia acestuia, Liviu Vârciu este nevoit sa se scotoceasca iar prin buzunare.

Reclamă

De data aceasta, banii sunt pentru fiica lui cea mare, Carmina. Tanara care a implinit recent 18 ani se pregateste sa dea examenul de Bacalaureat. Urmatorul pas este inscrierea la o facultate din Barcelona. Acolo, fiica lui Liviu Vârciu va studia actoria, semn ca ii calca pe urme tatalui sau. Chiar daca relatia dintre ei este una mai rece acum, actorul tot va fi nevoit sa ii plateasca pensie alimentara Carminei. Acesta trebuie sa scoata din buzunar 2.000 de lei pe luna, atata timp cat fiica lui este la facultate. Mai mult, tot din bugetul lui Liviu vor fi suportate cheltuielile de școlarizare și cazare, potrivit înțelegerii dintre el si Ami, mama Carminei.

Ce s-a întâmplat între Liviu Vârciu și Carmina?

Fostul membru al trupei L.A. nu este la curent cu planurile fiicei sale, tinand cont ca cei doi nu isi mai vorbesc. Relatia dintre ei s-a racit după ce Carmina a ales sa plece din casa tatalui sau. Desi tanara a avut motivele ei, Liviu Vârciu nu a incercat sa lamureasca lucrurile si sa repare relatia tata-fiica. Se pare ca fiica lui Varciu a ales sa se intoarca la mama ei din pricina neintelegerilor cu Anda, iubita tatalui ei.

„Carmina și Anda sunt firi total diferite, motiv pentru care au existat nenumărate discuții mai neplăcute. Anda a făcut-o pe fată să se simtă în plus, să realizeze că aceea nu este și casa ei. Liviu, fiind mai mereu la filmări, nu a asistat la discuții, însă era la curent cu ele și nu a luat nicio măsură. De atunci, Carmina nici că a mai pus piciorul în casa tatălui ei, iar relațiile sunt, din nou, mai reci.”, a povestit un apropiat al lui Liviu cand tanara s-a intors la Timisoara.

I s-a îndeplinit visul!

Desi are 2 fete minunate, una cu Ami, iar cealalta cu Anda, Liviu Vârciu și-a dorit întotdeauna si un fiu! Iata ca dorinta lui devine realitate, Anda Călin fiind insarcinata pentru a doua oara, de data asta cu un baiatel. Liviu e in culmea fericirii și chiar se gandeste sa o ceara de nevasta pe Anda. Bruneta este insarcinata in 6 luni asa ca a mai ramas doar putin pana cand Varciu isi va strange feciorul la piept.