Liviu Vârciu și Anda Călin formează un cuplu de aproape cinci ani de zile, iar toată lumea se întreabă când cei doi îndrăgostiți își vor uni destinele. Într-un interviu pe care l-a acordat de curând, Liviu a răspuns și la această întrebare ce se află pe buzele tuturor.

Liviu Vârciu mărturisește în spirit de glumă că se va însura cu iubita sa, Anda Călin, în momentul în care vor putea pleca de acasă doar ei doi. Prezentatorul tv este îndrăgostit până peste cap de aceasta, iar marele eveniment încă nu este programat, dar Liviu face promisiuni că la un moment dat se va întâmpla și acest lucru.

„Ca și cum m-am născut cu Anda…”

Sursa: Social media

În același timp, Liviu mărturisește că relația cu Anda Călin este cea mai lungă din viața sa. Ba mai mult de atât, vedeta spune că nu mai are amintiri întipărite în minte cu o altă femeie, pe semne că acesta se simte de parcă ar fi de o viață cu Anda Călin.

„O să ne căsătorim când o să putem pleca de acasă, noi 2 și numai noi 2. Am luat o bonă și crede-mă că ne-a salvat viața. Pentru că e o necesitate. Dacă ai, cumva, niște bani de te încurcă și ai doi copii, ia o bonă. O să mai iau încă o bonă și atunci o să mă căsătoresc. Și o să plec doar eu.

O să las copiii până la vreo 18 ani. Două bone, ca să stau liniștit. Glumesc. Nuntă va fi, nu știu când va fi. Noi suntem ca și căsătoriți. Cea mai lungă relație din viața mea. Eu nu am amintire cu altă femeie. Ca și cum m-am născut cu Anda.”a declarat Liviu Vârciu pentru click

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt părinții a doi copii, o fată și un băiat.