Liviu Vârciu a avut din nou o discuție cu Anda Călin care a stârnit amuzamentul admiratorilor lui în mediul online.

Liviu Vârciu se bucură de o popularitate cum multe vedete de la noi din țară și-ar dori să aibă. Prezentatorul este recunoscut pentru umorul de care dă dovadă de fiecare dată, însă se pare că și iubita lui, Anda Călin, are parte de același „tratament” din partea partenerului său de viață. Mereu cu glumele la el, prezentatorul TV s-a făcut remarcat prin autenticitatea sa și prin faptul că face tot ceea ce îi trece prin cap. Este o fire spontană și foarte sinceră, motiv pentru care fanii l-au plăcut din prima clipă în care a apărut pe micile ecrane.

De această dată, Liviu Vârciu și Anda Călin au ajuns la mare, în vacanță. Cu toate că s-a născut în Constanța, actorul nu mai consideră că „acasă” este locul în care s-a născut, ci locul în care trăiește acum alături de partenera sa, lucru pe care l-a recunoscut fanilor lui de pe Instagram cu câteva ore în urmă.

Liviu Vârciu și Anda Călin, conversație amuzantă în mediul online

Liviu Vârciu și Anda Călin au plecat din capitală pentru câteva zile pentru a se relaxa și  a se bucura de mare. Cum prezentatorul TV are o legătură strânsă cu fanii lui din mediul online, le-a dat vestea că au ajuns la mare, însă, în acel moment, a intervenit în discuție și iubita sa, aceasta crezând că discută, de fapt, cu ea.

Ceea ce a urmat a stârnit amuzamentul tuturor internauților, pentru că Liviu Vârciu a făcut o glumă legată de iubita sa, în propriul stil caracteristic.

Liviu Vârciu i-a închis gura Andei Călin în văzul tuturor: „Te bagi în seamă cu mine?” Întreaga discuție a ajuns pe internet

Liviu Vârciu: „Turistul din mine a ajuns la mare. Unii spun că sunt acasă, eu spun că nu mai sunt acasă. Eu zic că am ajuns la mare. Ce sentiment ciudat…”

Anda Călin: „Poftim?”

Liviu Vârciu: „Vorbesc cu prietenii mei. Te bagi în seamă cu mine? Iubita mea mă întreabă: «Iubitule, ce să port și eu să întoarcă lumea ochii după mine pe plajă?» Și i-am zis schiuri.”,a fost conversația amuzantă dintre Liviu Vârciu și iubita sa, Anda Călin.

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.