Liviu Vârciu are din nou probleme de sănătate. În urmă cu un an, artistul a fost diagnosticat cu virusul Covid-19, iar, în prezent, este răcit. Răceala îl chinuie teribil, astfel încât, acesta a „apelat” la cel mai tradițional tratament românesc, cum ar spune bunicii noștri, cel mai eficient leac băbesc. Artistul face băi  fierbinți în jacuzzi, de câteva ori pe zi. Cu toate acestea, secretul este altul…sarea grunjoasă, pe care o folosește într-o cantitate considerabilă.

Am cumpărat toată sarea de murături și mi-am pus-o în cadă. Dacă nici așa nu mă fac bine!…Răceala noastră românească e mai a dracu’ decât Covidul!, a scris Liviu Vârciu pe InstaStory.

Liviu Vârciu are din nou probleme de sănătate. Ce a pățit acesta, la un an de la contactarea COVID-19: „Dacă nici așa nu mă fac bine...”
Playtech.ro

Răceala din prezent îi dă bătăi serioase de cap lui Liviu Vârciu. După cum acesta mărturisește, de la răceală are simptome mult mai severe decât cele pe care le-a simțit de la virusul Covid-19. Cel mai probabil, Liviu Vârciu va trece cu bine peste această perioadă.

Liviu Vârciu are din nou probleme de sănătate. În trecut a fost infectat cu Covid-19

După ce a fost diagnosticat cu Covid-19, Liviu Vârciu s-a deplasat la medic pentru realizarea unui set de analize. Acesta a declarat, la scurt timp, că nu s-a refăcut în totalitate, deoarece i-au rămas pe plămâni niște punctulețe.

„Această boală m-a distrus pe interior, nu glumă. Am avut o formă mai ușoară de COVID-19, dar chiar și așa, analizele mi-au ieșit rău și când am fost depistat pozitiv și acum. Am avut și am anticorpi. N-am avut o formă gravă, m-a durut capul un pic, mi-am pierdut mirosul și gustul. Am stat liniștit. O singură zi am avut temperatură. Mi-am refăcut analizele.

Zici că era altă persoană. Toate triple, toate pe roșu, bruiaj. Fără șpriț, fără nimic, cu odihnă, pentru că eram bolnav. Aveam 99 saturația de oxigen înainte. După COVID-19 nu mai urcă mai sus de 96. Am 94, 95, 96. Mi-am făcut și CT și am niște punctulețe pe plămâni. Cică se vindecă! Mă simt rău, n-am forță. Mă simt slăbit”, povestea Liviu Vârciu la un post de televiziune.