Liviu Vârciu și Anda Călin au o căsnicie foarte frumoasă. Relația lor le oferă liniște deplină. Cei doi se iubesc necondiționat, însă situația de față aduce în prim-plan unele detalii destul de picante. Mai mult sau mai puțin serios, Liviu Vârciu i-a spus soției sale numele singurei femei cu care ar înșela-o. Nici Anda nu s-a lăsat mai prejos, căci a oferit și ea imediat lovitura de grație soțului său.

Liviu Vârciu este un bărbat extrem de norocos! Este un tată fericit care are trei copii. Nu a avut dintotdeauna atât de mare succes în dragoste, însă acum se declară un om împlinit din toate punctele de vedere. Se știe faptul că artistul nu a fost dintotdeauna așa și că sucea mințile tuturor femeilor din jurul lui.

Acum nu mai poate fi vorba de așa ceva, pentru că acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Anda Călin, femeia care i-a oferit doi copii și o căsnicie fericită.

Liviu Vârciu a recunoscut care este singura femeie cu care și-ar înșela soția! ”Te-aș înșela cu...”

Liviu Vârciu și Anda Călin s-ar înșela unul pe altul cu doi mari artiști de peste ocean

Cu toții îl știm pe Liviu Vârciu care găsește întotdeauna o cale să spargă monotonia din orice situație. Artistul, mânat de atitudinea sa jovială, fiind mereu pus pe șotii, în timp ce pe micul ecran a apărut una din piesele lui Beyonce împreună cu soțul ei, Jay-Z, a mărturisit că artista de talie internațională ar fi singura cu care și-ar înșela soția.

Anda Călin nu a lăsat deloc garda jos și i-a dat imediat replica soțului său spunându-i că și ea l-ar înșela cu Jay-Z. Continuând în aceeași notă umoristică, Liviu Vârciu i-a oferit imediat o replică soției sale.

Nu este de mirare că cei doi se înțeleg atât de bine și că au ajuns să rămână atâta timp împreună. Știu foarte bine când și cum să pună sare și piper în relația lor, se pare.

 

”Dacă te-aș înșela vreodată, te-aș înșela cu Beyoncé”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram, acolo unde le-a arătat fanilor cum se distrează cu Anda. Imediat după această afirmație a urmat și replica mamei copiilor vedetei:”Și eu cu Jay-Z”, a spus amuzată, Anda. Lucru care l-a făcut imediat pe Vârciu să reacționeze: ”Aha, să vezi ce bătaie îți dau eu”, a concluzionat artistul.