Află ce schimbare își dorește să facă Liviu Vârciu.

Prezent în emisiunea „Xtra night show”, difuzată la Antena Stars și prezentată de către Dan Capatos, Liviu Vârciu a ținut să facă un anunț. Acesta își dorește să renunțe la viciul pe care îl au foarte mulți români.

CITEȘTE ȘI – Liviu Vârciu, despre cea mai grea perioadă a vieții sale. „Nu aveam 200 de dolari să-mi plătesc chiria” VIDEO

Ei bine, prezentatorul emisiunii „Prețul cel bun” își dorește să renunțe la fumat, făcând chiar și ceva în acest sens. A reușit să se abțină din a fuma mai bine de 18 ore.

Liviu Vârciu vrea să renunțe la fumat

@starloveib

♬ sunet original – STARLOVEIB

„Eu vreau să mă las de fumat! Da, vreau să mă las de fumat! Am reușit, am 18 ore.” a declarat Liviu Vârciu

Liviu Vârciu, factură de 1000 de euro la gaze

În urmă cu câteva săptămâni, Liviu Vârciu se plângea pe rețelele de socializare de faptul că i-a venit factura la gaze de 5500 de lei. Acest lucru s-a întâmplat la finele lunii august.

„Mi-am pus panouri fotovoltaice pe casă, o să vedeți la final cât îmi venea curentul și cât îmi vine acum, mi-au venit gazele 55 de milioane…” a spus la acea vreme Liviu Vârciu, pe Instagram.

Prezentatorul de televiziune locuiește în Băneasa împreună cu familia sa, într-o vilă amenajată după bunul plac al acestuia. În imobilul acestuia se regăsește și un cinema cu opt locuri, având în vedere că Liviu este un cinefil împătimit. Luxoasa vilă a fost construită în urmă cu mai bine de 4 ani de zile.

„Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri şi Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiştii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet.” a spus Liviu Vârciu într-un interviu la Antena Stars, citat de a1.ro.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.