Prezent în emisiunea „Xtra night show”, difuzată la Antena Stars și prezentată de către Dan Capatos, Liviu Vârciu a ținut să facă un anunț. Acesta își dorește să renunțe la viciul pe care îl au foarte mulți români.

CITEȘTE ȘI – Liviu Vârciu, despre cea mai grea perioadă a vieții sale. „Nu aveam 200 de dolari să-mi plătesc chiria” VIDEO

Ei bine, prezentatorul emisiunii „Prețul cel bun” își dorește să renunțe la fumat, făcând chiar și ceva în acest sens. A reușit să se abțină din a fuma mai bine de 18 ore.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Liviu Vârciu vrea să renunțe la fumat

https://www.tiktok.com/@starloveib/video/7143953939979963654?_r=1&_t=8VqHk1LFnMs&is_from_webapp=v1&item_id=7143953939979963654

„Eu vreau să mă las de fumat! Da, vreau să mă las de fumat! Am reușit, am 18 ore.” a declarat Liviu Vârciu

Liviu Vârciu, factură de 1000 de euro la gaze

În urmă cu câteva săptămâni, Liviu Vârciu se plângea pe rețelele de socializare de faptul că i-a venit factura la gaze de 5500 de lei. Acest lucru s-a întâmplat la finele lunii august.

„Mi-am pus panouri fotovoltaice pe casă, o să vedeți la final cât îmi venea curentul și cât îmi vine acum, mi-au venit gazele 55 de milioane…” a spus la acea vreme Liviu Vârciu, pe Instagram.

Prezentatorul de televiziune locuiește în Băneasa împreună cu familia sa, într-o vilă amenajată după bunul plac al acestuia. În imobilul acestuia se regăsește și un cinema cu opt locuri, având în vedere că Liviu este un cinefil împătimit. Luxoasa vilă a fost construită în urmă cu mai bine de 4 ani de zile.

„Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri şi Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiştii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet.” a spus Liviu Vârciu într-un interviu la Antena Stars, citat de a1.ro.