Liviu Vârciu este cunoscutul actor și cântăreț român. De obicei, Liviu Vârciu este plin de energie, emană emoție și reușește să-i facă pe oamenii de acasă să zâmbească prin atitudinea lui pozitivă. Însă, de data aceasta, Liviu a izbucnit în lacrimi la Tv atunci când a vorbit despre decesul tatălui și fratelui său. 

Se pare că artistul are momente de slăbiciune atunci când vine vorba despre membrii familiei lui. Liviu și-a amintit cu lacrimi în ochi și plin de durere de moartea celor mai dragi oameni din viața sa.

Liviu Vârciu, emoții la cote maxime atunci când Nea Mărin i-a făcut o surpriză

Liviu Vârciu este omul divertismentului, însă de această dată, artistul și-a dat frâu liber emoțiilor și a izbucnit în lacrimi la supriza adusă de Nea Mărin în cadrul emisiunii „Poftiți pe la noi”. Coregraful și gazda emisiunii i-a dăruit tânărului un tort, moment care i-au stârnit lacrimi cântărețului. Cântărețul și-a amintit de tragicul moment în care fratele său s-a stins din viață, undeva în anul 2009. Mai mult, anul trecut a decedat și tatăl său.

Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi. Ce declarații emoționante a făcut acesta despre fratele și tatăl său care au decedat: „Am devenit mai sensibil la 40 de ani”
social media

Liviu a făcut dezvăluiri emoționante la TV

Nu mai e un secret faptul că Liviu îl consideră pe Nea Mărin precum un tată. Dat fiind faptul că aceștia au împărțit și bune și rele în cadrul emisiunii. Artistul are o slăbiciune imensă pentru coregraf și au legat o strânsă legătură. În momentul în care coregraful i-a adus acestuia un tort, Liviu a rămas copleșit de emoții și a început să plângă, amintindu-și de tatăl său care s-a stins din viață în urmă cu un an. De asemenea, nici Nea Mărin nu îl consideră pe Liviu altfel decât fiul lui.

„Am devenit mai sensibil la 40 de ani. Este cel mai frumos tort pe care l-am privit vreodată în viața mea. Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu, pentru că eu mi-am pierdut tatăl anul ăsta și a fost un an mai greu pentru mine și pentru ai mei. Avându-l pe Nea Marin aproape…Treci mai ușor peste niște lucruri. Eu sunt pe 17, mama e pe 18 și frate-miu era pe 21.” a dezvăluit Vârciu la TV.