Liviu Vârciu a fost mereu transparent cu fanii lui și nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume.

De data asta, prezentatorul de la „Prețul cel bun” a fost dezgustat de prețurile practicate de un restaurant de la mare. Liviu și-a manifestat dezamagirea în public, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Liviu Vârciu a aflat pe pielea lui cât de scump poate fi să te răsfeți la noi în țară. Vedeta a decis să petreacă câteva zile la malul mării și a profitat pentru a se delecta cu preparate alese. Friptura de vită la grătar i-a făcut cu ochiul, însă nu s-a așteptat ca prețul ei să depășească cu mult prețurile din afară.

Liviu Vârciu a fost atras de modul în care un restaurant prepara mâncarea. Totul l-a dus cu gândul la celebrul Nusr Et, însă costul a fost mult mai mare. Prezentatorul nu a vrut să facă exces, așa că a mers pe porții moderate, chiar dacă erau șase persoane. La final, prețul avea să-l lase cu gura căscată, la propriu.

Liviu Vârciu a avut parte de șocul vieții lui. Cât a plătit prezentatorul pe o friptură de vită la malul mării
Instagram

Liviu Vârciu nu vrea să mai audă de distracție pe litoralul românesc

Liviu Vârciu a ales să-și verse amarul în emisiunea bunului său prieten, Dan Capatos. Vizibil indignat, prietenul lui Andrei Ștefănescu nu și-a putut explica cum de câteva friputuri de vită au ajuns să-l coste cât o chirie într-o zonă bună a Capitalei. După această experiență, Liviu s-a jurat că nu mai calcă în acel loc.

„Cât am înjurat, nu vreau să zic unde am fost. Am fost la Constanța, era unul cu un grătar în față, cu niște vită. De vita japoneză știam că nu ai cum să te apropi că e scumpă. I-am zis să ne taie și nouă, eram șase persoane. Eu cu finii mei și niște prieteni.

I-am spus să ne taie și nouă, au fost șase porții. M-am gândit cât să coste, că era 45 lei//100 de grame. 19 milioane am dat, vă dau cuvântul meu de onoare. Am nota de plată”, a povestit Liviu Vârciu.