Deși majoritatea lumii a revenit la muncă, Liviu Teodorescu abia acum își reîncarcă bateriile.

Liviu Teodorescu are un program extrem de încărcat în ultima perioadă. Artistul se împarte între studio și înregistrări și abia dacă mai are timp să respire. Tocmai de asta, din când în când, o mică escapadă este necesară.

Anul acesta a fost unul extrem de bun pentru Liviu Teodorescu, din toate punctele de vedere. Artistul a lansat un nou proiect muzical și nu are de gând să se oprească aici. Tot anul acesta, Liviu a acceptat una dintre cele mai mari provocări din viața lui. Și anume, aceea de a fi concurent la „Te cunosc de undeva”.

Liviu Teodorescu formează o echipă cu buna lui pritenă, JO. Cei doi au acceptat să intre împreună în acest show și au garantat că vor face spectacol. Niciunul dintre ei nu este speriat de personajele pe care ar putea să le ofere ruleta de acum încolo. Deși abia a avut loc premiera „Te cunosc de undeva”, se pare că concurenții au terminat deja filmările.

Liviu Teodorescu, la înălțime. Unde a plecat artistul în vacanță
Instagram

Liviu Teodorescu se răsfață la kilometri distanță

Liviu Teodorescu a așteptat cu nerăbdare aceste moment și este lesne de înțeles de ce. Artistul și-a planificat o excapadă pe tărâmul luxului și al opulenței. Mai exact, acesta a pus degetul de hartă și a ales Dubai. Chiar dacă este departe de casă, nu a uitat nici de fanii lui pe care i-a răsfățat cu câteva imagini.

Și dacă tot are timp liber și este în Dubai, Liviu a decis să încerce toate activitățile posibile. Pentru început, aceasta a ales skydiving-ul de pe una dintre cele mai înalte clădiri. Emoțiile au fost la ele acasă, dar artistul nu s-a lăsat învins de ele.

Teodorescu a filmat pentru fanii lui câteva secunde înainte de momentul în care urma să se arunce de pe clădire. Senzația a fost, cu siguranță, una unică și plină de adrenalină.

@_liviuteodorescu Dubai ❤️ @skyviewobservatory ♬ Formula magică – Liviu Teodorescu

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.