Marisa Paloma este o mămică fericită și împlinită. Tânăra a născut pentru prima oară în urmă cu două luni, iar acum își dedică majoritate timpului fiicei sale. Pe lângă asta se ocupă și de viața profesională, iar eforturile pe care le face au fost apreciate de partenerul de viață al acesteia. Liviu Stanciu i-a făcut iubite sale o declarație de dragoste în mediul online.

Viața cu un copil mic nu e tocmai ușoară iar asta o simt pe pielea lor și Marisa Paloma și Liviu Stanciu. Cei doi au devenit părinți în urmă cu două luni și încearcă să facă totul ca la carete. Eforturile pe care tânăra mămică le face pentru a găsi un echilibru în toate, l-au impresionat pe iubitul acestei, care i-a făcut o declarație în mediul online.

„Sunt fanul ei numărul 1. Marisa este o mamă minunată. Las asta aici. Să știe toată lumea. Este cea mai răbdătoare. Cea mai calmă. Nu se vaită. Nu se plânge. Este epuizată și nici măcar nu spune. Tot ce facem amândoi, ea face mai bine decât mine, oricât m-aș da eu peste cap. Are instincte perfecte. (…) Când pleacă de acasă mă simt singur, anxios, cum eram la 4-5 ani când eram singur acasă. Te iubim! Și eu și fii-mea! Maxim posibil!”, a scris Liviu Stanciu, în mediul online.

Liviu Stanciu, declarație de dragoste pentru Marisa Paloma! Cum și-a impresionat partenera. „Sunt fanul ei numărul 1…”
Social media

Marisa Paloma, o mămică fericită

Cuvintele lui Liviu Stanciu au măgulit-o pe tânăra mămică și au topit inimile internauților. Acesta a întors declarația și la rândul ei a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerului. Toate acestea i-au impresionat pe internauți, mulți dintre ei spunând că sunt un exemplu de familie perfectă și fericită.

„El scrie atât de rar despre mine… dar și când o face, îmi aduce aminte de toate motivele pentru care l-am ales. Vă iubesc imens!”, a fost răspunsul Marisei Paloma.