Liviu Guță nu a avut parte de cea mai frumoasă experiență cu idolul său.

Liviu Guță a avut succes din momentul în care s-a lansat. Artistul a știut ce stil muzical i se potrivește și, de atunci, nu a jonglat deloc cu alt gen. Tocmai de aceea, fanii i-au rămas fideli și l-au apreciat pentru tot ce a făcut. Chiar dacă Liviu are fanii săi, asta nu înseamnă că, la rândul lui, acesta nu are artiști pe care îi apreciază.

Liviu Guță face parte din garda veche a maneliștilor. Artistul a fost printre primele nume care au lansat piese în această zonă, dar și care a avut succes. Priza lui la public nu s-a manifestat doar pe plan local, ci și internațional. Manelistul a fost chemat peste hotare de atâtea ori. De fiecare dată s-a simțit ca acasă.

Liviu Guță are o comunitate impresionantă de fani și peste Ocean și, de multe ori a zburat în America pentru a le cânta. Fiind o destinație către care se îndreaptă majoritatea starurilor internaționale, era de așteptat ca Liviu să se întâlnească cu un astfel de nume sonor. Unde mai pui că era chiar idolul lui de atâta timp?!

Liviu Guță, dezamăgit de un artist internațional. Starul a refuzat să facă poză cu manelistul
Social media

Liviu Guță a rămas cu un gust amar

La un moment dat, în timp ce se afla în zbor spre Statele Unite ale Americii pentru a susține un concert, Liviu Guță a dat nas în nas cu 50 Cent. Manelistul era fanul lui și a considerat că este o ocazie numai bună pentru a face o poză cu el. Aceasta a vrut să excludă din prima premisa ca va fi dezamăgit de starul internațional. Însă, fix asta s-a întâmplat.

În timp ce l-a rugat să facă o poză cu el, 50 Cent l-a refuzat pe Liviu. Artistul internațional a motivat atunci că avea ceva la frunte, o rană și că nu i-ar plăcea să apară așa în poze. Oricât de mult ar fi insistat manelistul, răspunsul artistului american a fost tot negativ.

„M-am întâlnit cu 50 Cent în aeroport că am mers cu avion privat. Am vorbit și i-am zis să facem o poză. Și a zis că nu, că are nu știu ce, ținea gheața la frunte. Am zis că nu-i problemă, că fac eu în Photoshop. Dar n-a vrut să facă poză, am fost dezamăgit.”

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.