Liviu Dragnea a făcut recurs la dosarul angajărilor fictive din Teleorman în urma căruia a primit pedeapsa de 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Mâine, magistraţii se vor pronunţa asupra hotărârii de eliberare, sau nu, a fostului şef PSD.

Liviu Dragnea a declarat, săptămâna trecută, în faţa magistraţilor, că a ales să facă recurs în casaţie deoarece este închis nevinovat, acesta acuzând autorităţile că au minţit în probele strânse la dosar.

„Vreau să mă refer la un neadevăr, şi anume că eu le-am cunoscut pe Anisia şi Botorogeanu, ca multe alte neadevăruri folosite de acest parchet Nu am iniţiat acest recurs doar pentru că aş fi nevinovat, pentru a ieşi cu orice preţ din închisoare. Am făcut acest demers, sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat în Penitenciar. Nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la dispoziţia dumneavoastră dacă voi sta nevinovat sau dacă admiteţi casaţia. (…) Cred cu tărie în nevinovăţia mea”, a spus Liviu Dragnea.

Rămâne de văzut ce vor hotărâ magistraţii, însă Liviu Dragnea ar avea mari şanse să plece de la Penitenciarul Rahova, potrivit mediafax.