Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a fost una dintre cele mai puternice voci din România, asta până când a fost condamnat la închisoare.

Din 2019 până de curând, Liviu Dragnea a stat în închisoare, fiind condamnat în dosarul DGASPC Teleorman. După ce a ieșit, acesta a avut parte de câteva schimbări majore în viața sa. În primul rând, s-a despărțit de logodnica sa, Irina Tănase, pe motiv că aceasta l-ar fi înșelat. De asemenea, fostul social-democrat și-a creat propriul partid.

Liviu Dragnea, schimbat după anii petrecuți la Rahova

Chiar și ceea ce postează pe rețelele de socializare arată că politicianul s-a schimbat, după ce și-a petrecut câțiva ani din viață la închisoare. Se pare că perioada petrecută la Penitenciarul Rahova l-a schimbat radical pe politician. A trecut aproape un an de când Liviu Dragnea a fost eliberat, iar de atunci el a început să fie foarte activ pe rețelele de socializare, postând câte un mesaj o dată la câteva zile.

Internauții au observat că social-democratul ține cont de fiecare sărbătoare în parte, postând câte un mesaj despre aceasta întotdeauna. Dragnea a simțit nevoia să scrie pe Facebook câteva cuvinte pentru fiecare sărbătoare mare în parte. Un exemplu ar fi chiar Sfinții Petru și Pavel, Rusaliile, Înălțarea sau Sfinții Constantin și Elena.

Cei care îl urmăresc pe Liviu Dragnea și care îl susțin în continuare spun că zilele petrecute în închisoare l-au făcut pe acesta să se îndrepte cu fața către credință. Alții, susțin că aceasta este o strategie online de a-și face comunitatea de pe Facebook mai mare.

Liviu Dragnea, schimbat radical de când a fost eliberat din închisoare! Puțini au observat acest lucru: Ce apare mereu pe Facebook-ul fostului lider al PSD
Social media

Avocata lui Liviu Dragnea: A fost cel mai diabolizat din tot sistemul

Cea care i-a fost alături, avocata acestuia, Flavia Teodosiu, a vorbit recent despre calitatea pe care o are. Ea a fost criticată dur de toți cei care nu au avut o părere foarte bună despre Liviu Dragnea. Totuși, ea spune că nu o deranjează aceste lucruri, fiindcă orice avocat trebuie să își asume clienții pe care îi reprezintă.

„Eticheta asta (‘avocata lui Dragnea’ – n.r.) a apărut datorită faptului că domnul Dragnea a fost și este un personaj. Și a fost, cred eu, cel mai diabolizat de tot sistemul și, de aceea, a rămas acest nume. Pe de altă parte, probabil și pentru faptul că am avut un succes, două, trei și am reușit să îl smulg de acolo de unde era.”, a spus avocata Flavia Teodosiu, într-o intervenție la Realitatea PLUS.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.