Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase. La doar câteva luni de la eliberarea din închisoare, cei doi  ar fi rupt relația. Se pare că fostul lider PSD ar fi cel care și-a luat bagajele și a plecat din casa unde locuia împreună cu iubita lui. 

Deși în ziua eliberării lui Liviu Dragnea (nr.15 iulie 2021) Irina Tănase declara că se duce să își ia „bărbatul acasă”, lucruri par să se fi schimbat radical de atunci. Ruptura s-ar fi produs în urmă cu doar câteva zile.

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit. Fostul lider PSD și-ar fi luat bagaje și a plecat

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit. Potrivit Cancan.ro, fostul lider PSD nu ar mai fi trecut pe acasă de câteva zile bune.  Mai mult, i-ar fi dat block tinerei pe toate rețelele social media și nu mai vrea să audă de ea.

Dar, momentan nimeni nu poate ști dacă ruptura este definitiva sau doar temporară. Până acum, informația nu a fost confirmată de niciuna dintre părți.

Sursa amintită mai sus mai spune și faptul că Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de Irina Tănase pentru că tânăra l-ar fi înșelat cu fostul ei iubit. Mai mult, se pare că în tot scandalul ar fi implicat și Codrin Ștefănescu, unul dintre apropiații fostului lider PSD.

”Este unul dintre apropiații lui Dragnea, dar mulți îl suspectează că a făcut el niște manevre, a băgat niște fitile în tot scandalul ăsta mocnit”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Nimeni nu s-a așteptat la asta! Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase. Prima reacție a tinerei: „Îmi pare rău…”
Arhivă

Irina Tănase neagă că s-ar fi despărțit de Liviu Dragnea

Contactată de aceeași  sursă, Irina Tănase a negat că s-ar fi despărțit de Liviu Dragnea și spune că nu are absolut nicio treabă cu fostul ei iubit.

„Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…

Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit”, a declarat Irina Tănase.