Liviu Dragnea, fostul șef al PSD, a fost internat de urgență într-un spital din străinătate, iar surse medicale susțin că starea sa de sănătate este gravă. Fostul politician a ajuns într-o situație medicală critică, care a necesitat intervenția imediată a medicilor.

În luna trecută, în mass-media au apărut informații contradictorii cu privire la starea de sănătate a lui Liviu Dragnea. S-a vorbit despre un posibil atac vascular cerebral și despre o internare de urgență, însă fostul politician a negat toate aceste zvonuri.

Surse medicale au confirmat că Liviu Dragnea se afla într-o stare medicală critică și că viața sa era în pericol atunci când a fost dus la spital.

„Da, Liviu Dragnea a fost internat de urgență, iar pericolul a fost foarte mare. Din fericire, medicii au intervenit la timp și l-au salvat”, au declarat surse medicale pentru Gândul.ro.

Dezmințirea zvonurilor de către Liviu Dragnea

În septembrie 2021, au apărut informații contradictorii despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea. S-a susținut că acesta a suferit un atac vascular cerebral, însă fostul lider PSD a negat aceste zvonuri.

„Contrar informațiilor apărute în mass-media, pot confirma că nu am fost internat de urgență în spital. Înregistrarea atașată a fost făcută acum câteva minute, când mă ocupam de grădinărit și mă bucuram de soare. Vă doresc tuturor multă sănătate!”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Liviu Dragnea Colaj Substantial

Cine este Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a fost președinte al Partidului Social Democrat și fost președinte al Camerei Deputaților. În mai 2019, a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. La data de 15 iulie 2021, instanța a decis să îl elibereze condiționat din penitenciar.

După eliberarea sa, Liviu Dragnea s-a reorientat și a început să se implice într-un cu totul alt domeniu. A lansat un canal de YouTube numit „Bucătăria de acasă”, în care prezintă rețete culinare. Fostul lider PSD promovează mâncarea sănătoasă și prezintă beneficiile principalelor ingrediente folosite în rețetele sale. Prima sa rețetă a fost cea de mâncare de păstăi.