Nelson Mondialu a făcut un anunț uimitor, în urmă cu puțin timp. Acesta susține că fiul său se însoară cu Bianca.

Nelson Mondialu a povestit pe un vlog că fiul său i-a anunțat că nu vine acasă de sărbători și că ar fi cerut actele sale.

Tătăl lui Livian de la Puterea Dragostei spune că Oconașul său a cerut actele pentru a se căsători cu Bianca.

„Oconașa a pregătit niște acte, să le trimită la oconaș în Turcia. Nu mai vine în țară de sărbători, stă cu aia a lui acolo. Ne-a cerut actele să facă cununia”, a spus Nelson Mondialu pe vlog.

Scandal între Bogdan Mocanu și Jador de la Puterea Dragostei

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-a certat cu prietenul său Jador după ce a pierdut avionul. La întrebarea dacă Jador este supărat pe el, Mocanu a răspuns afirmativ.

Concurentul emisiunii „Puterea Dragostei”, Bogdan Mocanu, a făcut un live pe contul său de socializare, unde le-a transmis fanilor să facă o petiție adresată canalului de televiziune Kanal D cu titlul „matinal cu Mocanu și Jador”. Mocanu a afirmat că ar avea succes o astfel de emisiune.

Întrebat de un fan dacă Jador este supărat pe el, Mocanu a transmis: „Da, e supărat, că gen el s-a dus în club. Ne-am dus și noi! Și la un moment dat nu l-am mai văzut și ploua…Andra mi-a zis: „Iubire, dar ce faci? Mă ții în frig?”…apoi i-am zis: Nu. Hai să mergem! M-am urcat în taxi și mi-a dat Jador mesaj:

„Dar unde ești? Ai plecat? Dacă nu te întorci acum, nu mai ești prietenul meu!” a transmis Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei.

Concurentul emisiunii „Puterea Dragostei” a transmis că i-a dat replica lui Jador: „Bă nebunule…ce ai?” , apoi s-au împăcat.