Livian s-a intors in Romania. Toti concurentii ramasi in casa de la Puterea Dragostei au venit in tara cu un autocar special. Daca unii dintre ei au ales sa ramana in Bucuresti, tanarul a mers direct la Cluj, la casa parinteasca. Barbatul a publicat un vlog in care le-a prezentat fanilor cum a decurs intalnirea cu parintii sai, Nelson Mondialu si Liana.

Reclamă

Desi multi dintre fanii emisiunii sperau ca Livian sa ramana alaturi de Bianca, la Bucuresti si sa isi continue povestea de dragoste, tanarul le-a dat planurile peste cap. Cu toate astea, tanarul a povestit ca va ramane doar cateva zile la Cluj. Mai mult, atat el, cat si Bianca posteaza instatories in care isi plang dorul unul de celalalt. Si asta nu e tot. In ultimul vlog postat, de fiecare data cand Nelson voia sa spuna ceva rau de tanara din Tecuci, Livian ii lua apararea Biancai.

La un moment dat, Nelson a numit-o pe tanara „Bobicioaia”, iar Livian a tinut mortis sa il corecteze. Baiatul i-a transmis tatalui sau ca fata se numeste Bianca. Este prima data cand tanarul ii ia apararea Biancai in fata tatalui sau si este filmat. Sa fie acesta un semn ca este indragostit pana peste cap de frumoasa bruneta? Sa o aleaga Livian pe Bianca in detrimentul familiei sale? Doar timpul va arata asta…

Reclamă

Cum a decurs revederea dintre Livian și Nelson?

Nelson Mondialu: Eu ți-am dat ceas de 2.500 de euro și tu vii cu ăsta din bazar?! Nu cumva vrei să-ți dau cutia cu toate ceasurile?! Ți-ai tatuat-o pe Bianca pe picior, pe unde? Și eu am avut o Bianca tatuată pe picior, numai că la mine scria „Taci, Bianca”.

Livian: Eu o să scrie „Spune, Bianca”

Nelson Mondialu: Eu am avut o Bianca, dar n-am avut parte de ea. Nu vezi că la noi nu merge cu Bianca?