Livian Pop și Bianca Comănici au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Puterea Dragostei, emisiunea în cadrul căreia au ajuns să se vadă pentru prima dată. Într-un interviu pe care l-a acordat recent pentru emsiunea În Oglindă, bruneta a vorbit despre modul în care a decurs relația lor, dar și despre felul în care fostul ei partener de viață s-a comportat cu ea.

Livian Pop i-a dat replica Biancăi

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a spus că l-a iubit sincer pe fiul lui Nelson Mondialu și că au fost momente în viața ei când nu a știut să își controleze dragostea. Mai mult de atât, se pare că el împreună cu tatăl lui i-au propus să meargă în străinătate, pentru a se prostitua.

Văzând interviul respectiv, Livian a decis să facă un vlog în care să le explice oamenilor cum au stat, de fapt, lucrurile între ei. Acesta a scos în evidență faptul că Bianca a dat interviu respectiv în așa fel, încât să îl denigreze pe el.

„Interviul a fost aranjat în așa fel încât să mă denigreze pe mine. Dragilor, da, am trimis-o la produs. Cum am trimis-o? I-am făcut Youtube-ul și am zis: du-te, fă bani! Eu am învățat-o să facă bani cu capul și cu imaginea ei îmbrăcată cum ar veni. Pe când alții au învățat-o să facă bani altcumva. Eu am învățat-o cum să se poarte, cum să se exteriorizeze. Tot, tot, tot. Pe scurt. Nu vreau să mă bag în mocirlă. Ne vedem de drumul nostru”, a declarat Livian Pop