Livian i-a transmis un mesaj important lui Jador. Acest lucru s-a întâmplat după ce toată lumea a zis că are avea o legătură cu Ella, fosta iubită a cântărețului. Chiar dacă Livian a încercat de mai multe ori să le explice fanilor că între Ella nu se întâmplă nimic; aceștia au contiuat să răspândească acest zvon. Din acest motiv, Livian a simțit nevoia să îi ofere câteva explicații lui Jador.

Ce i-a zis concurentul lui Jador despre el și Ella?

Livian și Bianca și-au spus adio pentru totdeauna. Chiar dacă fanii lor au sperat la o împăcare, se pare că nu mai poate fi vorba de așa ceva între ei. La fel stau lucrurile și în ceea ce îi privește pe Ella și pe Jador; nici pentru ei nu se pune problema de o împăcare. Astfel s-a ajuns la faptul că Ella și Livian sunt împreună, pentru că s-au apropiat mai mult în ultimul timp.

Livian i-a transmis un mesaj cântărețului, pentru a-l face să înțeleagă faptul că nu există nimic între el și Ella. Frumoasa concurentă de la Puterea Dragostei a simțit și ea nevoia să vorbească despre asta. Ella a vorbit și ea despre presupusa relație dintre ea și Livian. Vedeta a explicat faptul că ei doi sunt doar prieteni foarte buni.

 ”Nu se pune problema de altceva, Doamne ferește, lucurile acestea nu putem să le spunem nici măcar în glumă. Hai să fim serioși, eu nu am să fac astfel de faze. E foarte urât ce se vorbește, însă, spun, cu mâna pe inimă, că nu este nimic real, decât denigrări.”, a declarat Ella pentru WOWbiz.ro.

Nu am nimic cu ea, nu am dus-o nici la hotel, așa cum s-a spus. Eu respect femeile, dacă aș avea o aventură, le-aș duce într-un apartament rezidențial. Pe ea, o duc însă direct la moschee”, a declarat și Livian.