Livian are iubită în Turcia de două luni. Asta da bombă pentru fanii emisiunii Puterea Dragostei. Se pare că vestea surprinzătoare a fost dată chiar de Andreea Pirui; iar Reea și Tina au spus chiar totul pe unul dintre vlogurile lor. Fanii nu se așteptau deloc la asta, dar se pare că treaba este mult mai serioasă decât pare.

Între el și Bianca s-a terminat definit. Dacă acum câteva zile mai exista o speranță că se vor împăca, acum nu mai există niciun dubiu că nu se va întâmpla. Livian a spus pe înțelesul tuturor că a terminat-o de tot cu Bianca. Plus că el a plecat din emisiune la hotel, după ce a avut niște discuții aprinse cu fosta lui iubită.

Mai mult de atât Livian de la Puterea Dragostei a spus pe vlog că el și Bianca s-au blocat. Au șters chiar și toate pozele pe care le aveau împreună. Nu a vrut să dea prea multe detalii, însă. Le-a spus urmăritorilor săi că mai multe vor vedea în emisiune. Se pare că el nu suferă chiar atât de mult după fosta lui iubită. Din câte se pare, Livian are iubită în Turcia de două luni.

Livian are iubită în Turcia

„Liviane, ai iubită de două luni și tu ne minți că suferi după Bianca Comănici? De aia nu voiai tu să te împaci cu Bianca. Am aflat acum. Andreea Pirui a devzăluit că Livian are relație în Turcia, a zis ea, dar noi am investigat și am aflat că e de fapt din România.

E româncă care e acum în Turcia. Am săpat puțin și am aflat și numele fetei cu care Livian este împreună. Seamănă cu numele unui concurent din casa Puterea Dragostei.  Andreea Pirui a zis că a zis-o la glumă, dar se pare că e adevărat. O cheamă Renata. Andreea Pirui ar fi vrut să nu îi dea numele, pentru că o respectă foarte mult”, au spus Reea și Tina în vlogul lor.

„Livian și Bianca au fost la hotel împreună, probabil Renata era ocupată atunci. Ei au petrecut noaptea împreună, iar Bianca a plecat separat cu taxiul. Pirui le-a spus de ce nu își asumă relația și în emisiune, dacă tot se întâlnesc pe ascuns la hotel. Apoi Pirui a făcut-o prostituată pe Bianca. Fetele astea își aduc acuze foarte nașpa. ”, au mai spus ele.