Livian de la Puterea Dragostei a părăsit competiția și a revenit în România pentru a-și rezolva mai multe probleme. Odată cu revenirea lui în țară, el a anunțat că s-a despărțit de Bianca.

Reclamă

Livian de la Puterea Dragostei a părăsit competiția moderată de Andreea Mantea și a venit în România pentru a-și rezolva unele probleme de afaceri și pentru semna actele pentru apartament.

Concurentul de la Puterea Dragostei își ține la curent fanii cu privire la toată activitea pe care o desfășoară și chiar le-a oferit detalii cu privire la absența de la filmările din Istanbul.

Reclamă

„Părăsesc competiția! Da, da, ați auzit bine. Tre’ să mă duc în țară să rezolv una-alta, tre’ să semnez la apartament. E urgent să semnez la apartament, să fie apartamentul pe numele meu”, a transmis Livian într-un vlog, potrivit Kanal D.

În ceea ce o privește pe Bianca, ea nu a venit alături de Livian în România, ci a rămas la emisiunea Puterea Dragostei și chiar a făcut un anunț care i-a șocat pe fani.

Fanii Puterea Dragostei sunt în șoc: Livian s-a despărțit de Bianca
Livian de la Puterea Dragostei a vorbit cu fanii de pe canalul său de Youtube și a anunțat în urmă cu câteva ore care este relația lui cu Bianca. În titlul vlog-ului postat pe Youtube, Livian precizează că s-a despărțit de Bianca, ceea ce, cu siguranță le-a dat mari palpitații fanilor îndrăgitului cuplu.

Concurentul de la Puterea Dragostei a spus în video că a trecut printr-o perioadă mai zbuciumată și au circulat mai multe zvonuri că s-ar fi despărțit de Bianca, zvonuri pe care le-a negat.
„Țin să se lămurească de la mine, nu din altă parte. Eu cu Bianca sunt chiar bine. O grămadă de zvonuri circulă. Suntem bine. Haita nu se destramă.”, a mai spus Livian de la Puterea Dragostei.