În fiecare an litoralul românesc devine din ce în ce mai scump. Turiștii care ajung la plajă în România se minunează de prețurile exagerate, iar asta i s-a întâmplat și lui Liviu Vârciu. Acesta a plătit o mică avere pentru o masă într-un restaurant din Constanța, iar nota de plată la lăsat cu gura căscată. Cât a scos vedeta din buzunar?

Liviu Vârciu a optat pentru o masă relaxantă la malul mării alături de câțiva prieteni, însă nu s-a gândit ca asta avea să îl coste destul de scump. Mai exact, alături de alte cinci persoane, acesta a luat masa la restaurant. Preparatul principal ales de toți mesenii a fost o friptură de vită. Cei șase s-au simțit foarte bine, însă zâmbetul le-a pierit atunci când au văzut nota de plată.

Liviu Vârciu a rămas fără cuvinte atunci când a aflat că pentru șase porții de vită trebuie să scoată din buzunar aproape 2.000 de lei

 „Cât am înjurat, nu vreau să zic unde am fost. Am fost la Constanța, era unul cu un grătar în față, cu niște vită. De vita japoneză știam că nu ai cum să te apropii că e scumpă. I-am zis să ne taie și nouă, eram șase persoane. Eu cu finii mei și niște prieteni.

I-am spus să ne taie și nouă, au fost șase porții. M-am gândit cât să coste, că era 45 lei//100 de grame. 19 milioane am dat, vă dau cuvântul meu de onoare. Am nota de plată.”, a declarat Liviu Vârciu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Litoralul românesc, tot mai scump! Liviu Vârciu a rămas fără cuvinte când a văzut nota de plată de la un restaurant din Constanța
Instagram

Liviu Vârciu și Ada Călin, gata de nuntă

De ceva timp, Liviu Vârciu și Ada Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au împreună doi copii, iar atenția lor se concentrează, în mare parte, pe aceștia. Deși sunt gata de căsătorie, Liviu Vârciu și Ada Călin nu se grăbesc să fac pasul cel mare.

Recent, Ada Călin a mărturisit că va urma și nunta, iar evenimentul o să fie unul restrâns, la care vor lua parte doar persoanele foarte apropiate.

„O dată ce ai doi copii… Am tot vorbit chiar înainte de a face primul copil, dar de fiecare dată s-a întâmplat ceva. Am aflat că sunt însărcinată, am avut o preconcepţie de a face nuntă gravidă, după care am vrut să mă axez pe fetiţă, a venit pandemia. Însă acum nu mi se pare o necesitate într-o relaţie. Când va fi, nu va fi ceva extravagant, va fi doar pentru noi şi atât”, a declarat Anda Călin.