Iubirea și promisiunile de la începutul relației au fost umbrite de bătăile la care au fost supuse. Nume importante din showbiz-ul românesc au trăit experiențe de-a dreptul dureroase, de la cei care le promiteau iubire și fericire.

Bianca Drăgușanu, Alexandra Stan sau Ioana Filimon sunt unele din numele de pe lista vedetelor bătute de iubiți. Cei care le promiteau iubirea veșnică le-au oferit, în schimb, durere și vânătăi.

Vedete din România care au fost bătute de iubiții lor

Bianca Drăgușanu a șocat pe toată lumea în momentul în care a publicat imagini cu ea bătută pe contul de social media. S-a hotărât să facă publice imaginile, iar foarte multe femei s-au regăsit în situația blondinei.

„Aseară am avut ceva remușcări în urma postărilor pentru că nu îmi doream deloc să mă revăd în ipostaza aceea. Faza e ca am primit foarte multe mesaje pozitive de la oameni care mă iubesc și m-au felicitat că am avut curajul să îmi asum această parte a vieții mele, care nu a fost una deloc plăcută. Între timp s-au schimbat niște lucruri.

Eu știam că din momentul în care voi posta aceste lucruri e ca și cum am deschis o cutie a Pandorei și în urma postărilor mele voi primi și răspunsul. Așadar, exact așa cum era de așteptat, am primit și confirmarea faptului că am deschis cutia Pandorei și că va începe un soi de telenovelă în care va trebui să demonstrăm lucruri. Adevărul iese întotdeauna la iveală.”, a spus Bianca Drăgușanu la vremea aceea

 

Instagram

Alexandra Stan a fost bătută de iubitul care era și impresarul ei

Un eveniment tragic a fost cel prin care a trecut artista Alexandra Stan. Aceasta a fost bătută de Marcel Prodan, iubitul impresar de la acea vreme. Vedeta a fost găsită pe marginea unui drum național din Constanța. L-a dat în judecată pe agresorul ei. Marcel Prodan a fost condamnat la șapte luni de închisoare cu suspendare și la plata de 25.000 de euro, daune morale.

„A început să mă înjure şi să dea în mine. Ţin minte doar că eram ca un câine bătut şi am încercat să fug, cred că avea 80 la oră şi am tras de volan, am încercat să trag frâna de mână. Am vrut să cobor din maşină pentru că eram deja plină de sânge. Eram în dreapta şi tot îmi dădea cu pumnul. Când a oprit maşina, am coborât şi am alergat pe mijlocul străzii.”, a spus artista

Ioana Filimon a fost agresată fizic de iubitul turc

Ioana Filimon a avut o relație cu un bărbat turc, care a devenit agresorul ei. Ce a povestit vedeta.

„Nu accept ca un bărbat să agreseze o femeie, dar și eu am avut parte de asta. Eu nu am reacționat că nu am conștientizat că mi se întâmplă mie. El nu a avut niciodată un motiv întemeiat. O femeie nu merită să fie bătută sau agresată verbal (…) Am avut și vânătăi și am avut nevoie și de îngrijiri medicale, din păcate.”, spunea vedeta acum ceva timp